2777
2789
عنوان

امشب زنگ زدم به جاری م سرد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 67 پست
اره ببین از چهار تا پسرن این فقط اینقدر جو گیر و زن و بچه می فروشهتازه انتظار محبت داره

عین شوهر من‌ ‌.اینم بین ۴تا برادر،فقط این تِر زده به زندگیش 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
گوشی شخصیه خب مال شوهرته دوس داره بده کل مردم دنیا ببین تو چرا اوقاتتو تلخ مینمایی عزیزم بیخیال فقط ...

خب میگه عکسهای شخصی خودشم تو گاریش بوده شاید دوست نداشته کسی نگا کنه . منم بدم میاد یکی گوشی شوهرمو بگرده ادم شاید ی عکس خصوصی داره یا ی اس مس خصوصی داده بهم دیگه .... کلا کار خوبی نیست اسی حق داره بنظرم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره با اینکه کتک خوردم ولی خوب حرفمو گفتم دفعه دیگه بازم میگم هزار بار میگه ریشتو اینطور بزن انگار ش ...

بابا ولش کن اینجوری میکنی دختره بدتر میخواد لجتو دربیاره .شوهرتم فک میکنه چه عنتریه مهم شده

می گفتی مگه جاری فامیله😁

به خاطریه حرف ساده جاریم خواهرشوهرومادرشوهرانداخت به جونم ...خداشاهده قصدوقرضی نداشتم بابت آن حرف ..ولی سیزده ساله فقط درحدیه سلام وعلیک باایشون حرف میزنم ..

بابا ولش کن اینجوری میکنی دختره بدتر میخواد لجتو دربیاره .شوهرتم فک میکنه چه عنتریه مهم شده

این همه سکوت کردم بدتر شده قشنگ می رینم به هیکلش 

هر چند بعدش کتک بخورم ولی خوب حالشو جا اوردم پاشد رفت 

عین شوهر من‌ ‌.اینم بین ۴تا برادر،فقط این تِر زده به زندگیش

مافیه زنشون ازت ناراحت باشه مرداشون جرئت ندارن نگات کنند ولی این سگ دم در خونه شونه 

تازه به من می گفت شوهرم از جاری خجالت نکشیدی این حرف و گفتی گفتم اون باید خجالت بکشه که تربیت درست نداده 

با من که سرده با دخترم هم همین طور فقط با شوهرم حرف میزنه انگار شوهر اونه

گوشی همسرت بردارتمام فیلم های شخصیتوبریزداخل رم ..همسرت گوشی روداددستشون دیگه خیالی نباشه برات..شماهم بهشون اهمیت نده

اره با اینکه کتک خوردم ولی خوب حرفمو گفتم دفعه دیگه بازم میگم هزار بار میگه ریشتو اینطور بزن انگار ش ...

به خاطر دو تا آدم نفهم هیچ وقت خودتو نفله نکن کسی که تا ۱۸ سالگی درست نشده از این به بعد هم درست نمیشه چند سری مثل خودشون باهاشون رفتار کن خودشون کلاقه میشن 

تو به سلامتیت تا روزی که زنده هستی نیاز داری الکی یه کار نکن که کتک بخوری 

به شوهرت بگو قرآن میگه زن به منزله ی لباس شوهر هست .کسی میاد لباس خودشو کثیف کنه در انظار دیگران ؟ ....پس هیچ وقت زنتو جلو کسی کوچیک نکن مسخره نکن، زن آبروی شوهر هست . آبروش رو بردی کوچیکش کردی ...آبروی خودت رفته و کوچیک شدی... 

این نرها خولن هولن ،،،همیشه،اه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت