2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک دوازده ساله راهنمایی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 64 پست

من پسرم تا 6سالگی این مشکل رو داشت خیلی اذیت شدم اما یکبار دعواش نکردم ولی باهاش صحبت میکردم از 6غروب به بعد خیلی کمتر آب میخورد چایی نمی‌دادم شبا بهش هندونه ،کمرشو گرم میکردم الان کلاس اولیه شکر خدا خوب شده ویه چیز دیگه یه بار ساعت 3یه بار 6بلندش میکردم دستشویی میبردمش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببر پیش مشاور. 

احتمالا اضطراب و استرس زیادی داره 

یا تو خونه، یا مدرسه، تحت فشار زیادیه حتما. 

فضای خونه رو آروم کنین براش ک اگه تو مدرسه اذیت میشه، یا بهتون بگه ک حلش کنین، یا اگه خونه براش استرس آور بوده، کم کم آروم شه

از بچگی تا الان مشکلش اینه. مادرشم تازه مرحوم شده.نمیدونم قبلا چه دکترایی برونش

خدا رحمتش کنه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

به نظرم حتما دکتر ببرینش ،خود بچه هم ناراحت میشه وقتی این اتفاق می افته

یه ورزشی هست میگن برای تقویت  عضلات مثانه ،به اسم کگل ،در گوگل سرچ کنید میاره ،بگید انجام بده شاید فایده ای داشت

من پسرم تا 6سالگی این مشکل رو داشت خیلی اذیت شدم اما یکبار دعواش نکردم ولی باهاش صحبت میکردم از 6غرو ...

ما اینکارارو کردیم بیفایده بود. قبلا ساعت ۲شب بیدار میکردیم یه بارم ۵ صبح ولی الان ساعت ۱۱ونیم خوابیده ساعت ۱۲و نیم چک کردم جیش کرده. جدیدا همون اول خواب جیش میکنه.قبلشم میفرستیم دستشویی ولی اثر نداره

داداش و پسر دایی  منم متاسفانه همین مشکلو داشتن

خواهرم اینا یه قرص از عطاری گرفتن(از مواد طبیعی درستش کرده بودن) بهش میگفتن قرص کمر

بهش دادن 

برا داداشم فک‌کنم خیلی فایده نداشت چون مشکلش اساسی بود و ب ی ض ه هاش مشکل داشت

دکتر عملش کرد و بمدت یکسال نبایدگوشت مرغ هرمونی مصرف می کرد که زورمون نمی رسید و خورد باید بگذره ببینیم جواب گرفته یانه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...