2777
2789
بیماری پوستی خارش شبانه خوابواز آدم میگیره

گال حشره هست میره زیر پوست؟ خیلی چندشه فک کنم تازگیا خیلیا گرفتن اینو. امسال چه خبره آخه گال اومده شپش اومده همش موجودات چندش. من خودمم شپش افتاده سرم منم از دخترم گرفتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدازچندروزخوب شدین یعنی بزنمش بعدبرم حموم

من حدودا ۲۰ روز نه نیازی به حمام نیس باید بمونه رو بدن تون 

سرچ کنید ببینید ضرر نداره تو بارداری

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

دخترم گال داشت از مدرسه گرفته بود

پرمترین بزنید. قرص کوتریموکسازول تا ده روز یکی صبح بکی شب خارجیش بخر. برای دخترت شربتش. آنتی بیوتیکه ولی ویتامین ب رو تو بدنشون کم میکنه و بیجون میشن. برای درمان همزمان شپش هم با شامپوش کاربرد داره. قرص ایورمکتین فقط برای خودت برو دکتر بنویسه. تا چهار ماه هفته ای دو روز پشت هم. همزمان شست و شو و پماد. بدنتو قبل پماد کیسه بکش که به لایه های زیر نفوذ کنه. هرجا جوش جدید یا کانال خطی زد اکسیدان قاطی دکلره روش بزن بسوزه. پماد وازلین گوگرد قوی هم دست ساز بده داروخانه درست کنه روزی دوبار بزن روز چهار حمام و بشور. ولی اینا را باید انقدر ادامه بدی تا تمام شه. به هیج عنوان در مصرف دارو زیاده روی نشود. خلاصه من خودم هنوز خوب نشدم ولی بدن آدما با هم فرق داره. خوب میشید. وایتکس برای سطوح. اسپری درمین برای چیزایی که نمیشه جوشوند. سم سایپرمترین از داروخانه دامپزشکی برای محیط و حمام و..‌ دکتر مهدی کربلائیانم میگن دکتر خوبیه. پاسدارانه. من از دکتر اشرفی برای عفونی وقت گرفتم اگه منو خوب کنه همه تون خوب میشید چون من وضعیتم خ بد و شدیده. قوی بمون 

ببخشیدتوبارداری ضضرنداره

پماد پرمترین بزن

دخترم یه ماهه بود گرفت

ما هم درگیر شدیم ..با این پماد طبق دستور پزشک استفاده کردیم

فقط دخترومو بردیم دکتر

بعدش که گرفتیم پماد تهیه کردیم برا خودمون

⚘خدایا شکرت❣