2777
2789
عنوان

کیا پایه ان رژیم فستینگ باهم بگیریم( چالش تا عید)

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 49 پست
من یه ماهه میخوام شروع کنم انگیزه ندارم

منم همینطور

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ولکردم پرخوزی کردم خوراکی فست فود زیاد خوردم

حیف

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
یه توضیح مختصر بده و اینکه روزای فست باید چندکالری مصرف کرد

بستگی به وزنتون داره کالری مجازتون برای کاهش وزن اونجا حساب بگید حساب میکنیم میگیم و این لیست از قد و وزن و سن درست کردیم هرماه ببینیم چقد تغیر کردیم وههروز کالری مصرفی خودمونو تو گروه میف ستیم بعضیا عکس غذاشونم میزارن بیای بدت نمیاد همه راضی ان میگن ک با گروه انگیزشون رفته بالا من خودم اصلا اراده نداشتم تو ی هفته کلییی سایز کم کردم فقط زیر شکم ۵ سانت یکی از بچها تو ۶ روز یک و نیم کیلو کم کرده

بستگی به وزنتون داره کالری مجازتون برای کاهش وزن اونجا حساب بگید حساب میکنیم میگیم و این لیست از قد ...

ممنون

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

بستگی به وزنتون داره کالری مجازتون برای کاهش وزن اونجا حساب بگید حساب میکنیم میگیم و این لیست از قد ...

ایتای شما ام نوتیفیکیشن نمیاد ؟

من یه ماهه میخوام شروع کنم انگیزه ندارم

بیای گروه ما یهو انگیزت از صفر به صد میرسه من اصلا خودم انگیزه نداشتم الان یک هفتس انقد خوب رعایت میکنم همه بچها نظرشون همینه میگن با گروه انگیزشون خیلی زیاد شده واقعا دارم میبینم چقد خوب رعایت میکنن😍

میشه منم ادد کنین تو گروهتون؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...