2777
2789
چرا من تا حامله میشم ویروس جدید میارن99 ام من حامله شدم آوردن الانم آوردن😑

جون من تو حامله نشو

بذار زندگی مون کنیم😂😂😂😂😂

شوخی کردما

منم خودم باردار بودم زمان کرونا😂🙂😭

خانه شماره 12 میدان گریمولد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بار اول سرم و آمپول زدن تبش قط شد ، دوباره دو شب بعد تب کرد و بار همون مراحل ..فردا شبش باز تب ک ...

کامل قطع شده بود از دیشب دوباره تب کرد. مثلا میشه ۳۷.۸. بعد خودش بدون دارو میاد پایین. دوباره یه ساعت بعد نیم درجه تب می‌کنه باز خودش میاد پایین

هر چی باشه قدرت کشندگی و خطرناکیش مثل کرونا نیست 

فکر نمیکنم به آدم حالت برسیم 

انشالله که همه در امان هستند 

به خدا توکل کنید 

و سعی کنید سیستم بدنتون رو‌تقویت کنید 

شبکه های ایرانی ؟ من اصلا ندیدم ینی خطرناکه ؟

نه شبکه های ایرانی چیزی نگفتن فقط تو‌سایت ها گفتن این آنفولانزا هست پارسال زمستونم وضع‌مون این بود نگران نباشید

گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ قندیان در گفت وگوی خبری شبکه  استان گفت : در یک ماه گذشته موارد آنفلوانزا افزایشی بوده و پیش بینی می‌شود که موارد بیماری و پیک آنفلوانزا تا پایان فصل سرد سال فروکش کند.

وی افزود : جای نگرانی خاصی نیست ، هر سال در فصل سرد سال این بیماری شایع است و رخ می دهد و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی این بیماری فروکش می کند .

قندیان گفت : استفاده از ماسک تا 95 درصد از انتقال بیماری جلوگیری می کند و به هم وطن ها توصیه می شود برای جلوگیری از شیوع این بیماری ماسک بزنند.

❤Che khobe ke daramet
یعنی تا دو هفته تب شدید داشت؟ پسر من سه روز اول تبش ۴۱ بود. بعد بستری کنترل شد. هفته پیش سه شنبه مرخ ...

عناب به شدت تب بر هست به اذن خدا 

بازم نمی‌دونم 

میترسم چون ،جون مردمه 

ولی چون ویتامین سی بالایی داره 

سریع خوب میشه 

ان شاء الله 

تبش پایین میاد .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
تب بزرگترینشه ولی تبش مقاومه پایین نمیاد

نه پسر من کامل تبش کنترل شد. ولی از دیشب مجدد تب خفیف داره. بدون دارو میاد پایین باز می‌ره تا حدود ۳۸. خودش بدون دارو بالا پایین میشه

هر چی 💩 و آشغاله کوفت می‌کنن مزیضیاشون میوفته به جون مااین چین باید قرنطینه‌ی ابدی بشه

والا بخدا

البته قدیمم از این کوفتیا بود ولی انقدر مصری نه

بدتر از ویروس ترسیه که به جون ملت میندازن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
کامل قطع شده بود از دیشب دوباره تب کرد. مثلا میشه ۳۷.۸. بعد خودش بدون دارو میاد پایین. دوباره یه ساع ...

اگه تا سه روز قط نشد یه آزمایش بده

تب از عفونت هست دور از جون بدنش عفونت نداشته باشه 

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

دیگه یاد گرفتن الکی هی میگن ویروس جدید.  پارسال کسی مریض نشده تب لرز سرفه گلو درد تنگی نفس نگرفته؟   

تا میبینن اوضاع شلوغ میشه سر قطعی برق این سری. سر مردم و گرم می کنن با یه ویروس

تا دولت زرنگ  راحت ارز استخراج کنه و سرمایه دارا بخصوص واسه قطعی برق اعتراض کنن. 

کرونا چطور تموم شد کسی فهمید.؟ ؟؟؟؟؟ واکسن زدن باز هم بود که تازه اومیکرون بعد  واکسن اومد که؟؟؟؟ اونایی که واکسن زدن اونم سه بار، بعدش کرونا نگرفتن؟؟؟ 

الکی ترس نباید انتقال داد. هیچ وبروسی وجود داره. این ویروس چینی یه ویروس فصلی همیشگی بوده جدید و ناشناخته نیست اصلا. 

عشق یعنی وقتی آس مو رو میکنم.... آرزو میکنم ده لو دست تو باشه.  
دقیقاسر کرونا هم بیشتر ترس بود که مردم رو از پا درآورد

تلقین خواهر تلقین

من نمیدونستم با مادرم دوماه پیش این ویروس گرفتیم بعد از یک ماه خوب شدیم ولی سرفش داشتیم

بعد که فهمیدیم این بود اصلا یک ترسی مارو گرفت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

لعنتی من الان گرفتم چند روزه در گیرم بچه 3ماهه هم دارم کسیم ندارم نگهداره ،مجبوری ماسک می‌زنم بچه رو نگهمیدارم تموم استخوانام داره پاره میشه برام دعا کنید بچم نگیره حداقل