2777
2789
خو منم آسم دارم ولی بیاین خوشبین باشیم لطفااااا🥲

باشه😃😄

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس شما نباید بیایی همچین تاپیکی‌که استرس بگیری

یکی یکی دارم کامنتارو هم میخونم 🤦‍♀️

ان شاءالله که بخیر بگذره🥲💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
افرین😪

فکر کنم شما بیشتر نیاز به انرژی دارین

ان شاءالله که بخیر بگذره 

الکی استرس ندیم به خودمون

فکر کنم شما بیشتر نیاز به انرژی دارینان شاءالله که بخیر بگذره الکی استرس ندیم به خودمون

هعی اگه این ویروس کشنده باشه مردنم قطعیه چون  کمبود ویتامین و پروتئین هم دارم و سیستم ایمنیم شدیدا ضعیفه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

یکی تاپیک زده بود گفته بود این کارو کردم خوب شدم معجزه شد شما هم سرما خوردین امتحان کنید 

اسکرین شات بگیرین سیو کنید

بجه ها من سه روز پيش تاپيك زدم كلوم داره آتيش ميگیره يهو گلوم انكَار سرب داغ ريختن شروع كرد سوختن بعد كلو دردم شروع شد دردش زد به كوشام، يهو صدام رفت. اصلا اصلا صدا نداشتم. بعد سرفه هام شروع شد

اصلا ناى دكتر رفتن نداشتم فقط از داروخانه اسنب يه ورق سرماخوردكى اكتوكلد كرفتم با يه شربت برون كلد همين.

بعد يكى از دوستام بهم گفت پيازو حلقه حلقه كن با نصف استكان آب ونمك و زردجوبه بزار بيست دقيقه با شعله كم بيزه بخور با آبش معجزه ميكنه پيش خودم گفتم الكيه تاثير نداره ولى انقدر حالم بد بود راهى نداشتم گفتم بزار امتحان كنم.

يه بار ديروز صبح يه بار شب پيازو يختم خوردم. به خداوندى خدا قسم امروز كه ياشدم انگار نه انگار مريض بودم. نه گلو درد داشتم نه كَرفتگی صدانه ضعف وبدن درد. انگار که سه تا سرم زده بودم

❤Che khobe ke daramet
هعی اگه این ویروس کشنده باشه مردنم قطعیه چون کمبود ویتامین و پروتئین هم دارم و سیستم ایمنیم شدیدا ض ...

به خودت تلقین نکن عزیزم

استرس نداشته باش 

ان شاءالله که نمیگیری هیچوقت

تو بیمارستان که بستری بود چند تا بچه فوت کردن تو اون چند روز متاسفانه ریه اش کامل عفونت کرده بود یکی ...

یاخدا من حالت عادی گوش چپم عفونت داره🗿💔

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
کشنده هس یعنی

نه عزیزم کشنده نیست ولی خیلی شدیده

هرکسی به نوعی  میگیره

من خودم و دوتا دخترام سرفه شدید و تنگی نفس و عفونت شدید سینه

همسرم سوزش شدید و عفونت شدید چشم

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂