2777
2789
عنوان

شوهرم تا این موقع شب ولگردی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 34 پست
پسرتون؟سفره خونه؟حرفی ندارم بگم

بسم الله

خیلی عجیبه پسر ۲۳ساله با پدرش بره سفره خونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسم اللهخیلی عجیبه پسر ۲۳ساله با پدرش بره سفره خونه

پسر ۲۳ دانشگاه نداره؟

کار نداره ؟

از کی تاحالا ضرر رسوندن به خود شده خوشگذرونی 

توروخدا این افکار رو توی جامعه رواج ندید

اصلا چرا اون بساط رو تو خونه را ننداختن که شماهم حضور داشته باشی؟

خب گوریه گور شده باید یه خبر بده که کدوم قبرستونی می‌ره من تا دیروقت شام نخوردم منتظر اون مرتیکه بود ...

ببینید من ازدواج نکردم اما طبق تجربه هایی که از بقیه دیدم و شنیدم بنظرم هیچ اشکالی نداره که گاهی مرد و زن تنها باشن و دلشون بخواد که یکم از هم فاصله بگیرن 

الان شاید بنظر شما اون کار اشتباهی کرده و شمارو خیلی عصبی و ناراحت کرده 

ولی اینم در نظر بگیرید که ما همه انسانیم و گاهی دلمون میخواد که چند دقیقه خوش باشیم حالا چه با خانواده چه بدون خانواده و مطمعنن خوده شماهم دوستایی دارید که دوست دارید باهاشون حرف بزنید و درد و دل کنید چون این باعث میشه حس خوبی بهتون دست بده

مرداهم انسانن و گاهی دوست دارن با آدمای نزدیکشون مثل دوست و آشنا حرف بزنن و درد و دل کنن

یا حتی واسه چند دقیقه هم که شده برای خودشون تنها باشن

پس خیلی بهش سخت نگیرید و بهش توضیح بدید که چرا ناراحت و عصبانی هستید مطمعنن شوهرتون خیلی خیلی دوستون داره و دفعه های بعد دیگه اين اشتباه و تکرار نمیکنه و حتما ازش بخواید که دفعه های بعد بهتون خبر بده چون شما نگرانش میشید فراموش نکنید که تغییر لحن گفتار و نوع صحبت کردن چقدر میتونه توی روابطتون موثر و مفید باشه 

پایدار باشید.🌸

ماهی یکی دو دفعه بره با دوستاش بگرده اشکالی نداره ولی دیگه مرد متاهل نباید دیرتر از ساعت ۱۲ بیاد 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹