2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم حالا همیش میرفتم خونه مامانم خونشم طبقه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 62 پست
هیچ خطری نداره من ماه های اول میخواستم سقط کنم اونقد پله ها رو بالا و پایین میرفتم هیچیش نشد خداروشک ...

چون خودم ضعیفم خیلی میترسم اتفاقی بیوفته اخه پارسال بچم از طبقه پنجم رفتم امدم سقط شد حالا میترسم 

یادمه منتظر بودم پریود شم عقب افتاده بود . نزدیک ۶کیلومتر پیاده روی کردم تا پریود شم .خونمونم طبقه سوم بود بدون اسانسور همش بالا پایین میرفتم.با این چیزا که بچه نمیوفته.اخر دیدم پریود نمیشم ازمایش دادم فهمیدم حاملم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من طبقه دوم هستم هر روز می رفتم می یومدم شاید روزی چند بار هم رفت آمد داشتم تازه سر دومی پسر اولم یکسال نیمه بود همش تو بغلم بود می رفتم می یومدم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
درسته خوب باید تحت نظر پزشک باشه منم اولی آخراش گفت احتمال زایمان زودرس داری منم رفتم دوهفته خونه ما ...

بله شرایط بارداری خیلی فرق داره من اولی کم‌سن تر بودم انگار رحم قوی تری داشتم دومی رو بعد دو سال انتظار باردار شدم که انگار خوب جا نگرفته بود منم خیلی پله رفتم افتاد 

خب همون اوایل بارداری باید مواظب باشم دیگ درست نیست تا سه ماه باید مواظب باشم دیگ

بدن با بدن فرق میکنه عزیزم

اینا که میگن ما چهار طبقه بالا پایین میکردیم و دو طبقه میرفتم میومدم آیا مقاومت و آمادگی بدنشون و کلا شرایط جسمیشون شبیه شماست؟

نمیشه چون اون ۴ طبقه رفته اومده برای شما هم اوکی باشه

همه ی دکترا میگن چند ماه اول زیاد ورجه وورجه نکن بذار بچه ات جاش سفت بشه

وا اینطوری که نمیشهتا یکی دوماه بتونی بری چون اولاشهبعدش سخت میشهکسی نیست یه مدت بجات غذا بپزه؟چرا خ ...

مامانم۶۵سالش زنداداشم هست کنارش ولی زنداداشم زیاد غذا درست کردن بلدنیست برای همین مجبورم من برم کاراشو بکنم 

عزیزم ماههای اول خیلی مهمهاینو منی میگم که سه بار باردار شدم و سر هر سه تا لکه بینی داشتمالبته بچهام ...

عزیزم شما سقط مکرر داشتی باید دنبال علت بودی بدون علت بچه سقط نمیشه گلی

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

شانس بیاری مثل من نشی از هفته ۷چنان تهوعی گرفتم تا الان اصلا نمیتونم غذا بپزم 

ببخشید جسارت نباشه مشکل مادرتون چیه که راضی نمیشه برین خونش یا ی مدت اصلا نرین 

بله شرایط بارداری خیلی فرق داره من اولی کم‌سن تر بودم انگار رحم قوی تری داشتم دومی رو بعد دو سال انت ...

منم هینو میگم ما هیچ کدوم دکتر نیستیم 

استارتر باید با دکتر مشورت کنی 

ولی به نظر من دو طبقه روزی یه بار بعدش گ بیای استراحت کنی هیچ مشکلی نداره

ولی اگه می‌ترسی حلا ماه های اول یه جور غذا درست کن که هرروز نری مثلا یه روز در میون برو

مامانم۶۵سالش زنداداشم هست کنارش ولی زنداداشم زیاد غذا درست کردن بلدنیست برای همین مجبورم من برم کارا ...

یا بزار زنداداشت مجبور شه درست کنه که خودش یاد بگیره و مادرت هم عادت کنه به دستپخت اون یا به زنداداشت بگو مواد لازم رو بیاره پایین تو درست کنی و اونم کمتر دستت باشه آشپزی رو یاد بگیره 

شانس بیاری مثل من نشی از هفته ۷چنان تهوعی گرفتم تا الان اصلا نمیتونم غذا بپزم ببخشید جسارت نباشه مشک ...

۶۵سالش بدنش ضعیف زیاد سرپا باش زود خسته میش منم یک پسر دارم ماشالله ایتقدر شره ک اذیتش میکنه برای همین میگ خونم وا نستا

۶۵سالش بدنش ضعیف زیاد سرپا باش زود خسته میش منم یک پسر دارم ماشالله ایتقدر شره ک اذیتش میکنه برای هم ...

خوب خدا بهش سلامتی بده انقدر مشکلش حاد نیست سر پا وانسته بشینه کاراش رو بکنه ،حوصله پسرتو نداره بمدت تحمل کنه تا شرایط جور بشه با سقطی که داشتی حطرناکه پله برات

چون خودم ضعیفم خیلی میترسم اتفاقی بیوفته اخه پارسال بچم از طبقه پنجم رفتم امدم سقط شد حالا میترسم

دنباید علت سقط باید بودی وگرنه بچه مشکلی نباشه به این راحتی سقط نمیشه من سر پسر دومم شک کردم باردارم با یه بچه یک سال تو بغل بلند شدم رفتم داروخانه تو راه چون استرس داشتم با پسرم چندان خوردم زمین که شلوارم پاره و خونی شد تازه یه جوری بچه رو محکم گرفتم برا اون اتفاقی نیفته والله اگه به این راحتی سقط میشد باید بچم سقط شده بود یه بارم مادر شوهرم گفت خواهر شوهرم رو باردار بود وقتی فهمید هر کاری بگی کرده بود که سقط بشه بچه ولی نشده بود که نشده بود