2777
2789

من ی خاله دارم از ی نفر خوشش می اومد ولی ازدواج کرد به ی نفر دیگه خاله ام بعضی وقتا باهام درد و دل میکرد میگف حتی نمیتونم با شوهرم رابطه جنسی بر قرار کنم برام سخت بود بخاطر اینکه مادرشونو از دست دادن تو کوچیکی فک میکرد باباش هر کی براش انتخاب کنه آدم درستی انتخاب کرده ولی فهیمد چند روزه شوهرش دوست دختر داره بیچاره گریه میکرد کاری از دست منم بر نمی اومد انجام بدم ی دختر کلاس نهمی داره گفت اگر ب کسی بگم شخصیت دخترم میاد پایین تو فامیل بهش تیکه بندازن 

بدون عشق زندگی کردن چقدر سخته 

بعد جالب اینجاست شوهرش خاله ام می‌گفت ب دخترش چادر بپوش حتی ب منم گیر میده واقعا حالم ازش بهم میخوره

سلام من ب تو ای دوست عزیز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

می‌دونم خیانت توجیه نداره‌‌‌...ولی دلیلشو‌ خودت تو متن گفتی سردی خالت‌ تو رابطه فراموش نکردن عشق قبل ...

نه شوهرش نمیدونه خاله ام یکی دوست داشت 

بعد شوهر خاله ام با خاله ازدواج کردم چون دختر نجبیبی بود اهل کثافت کاری نبود شوهر خاله ام میگف من حتی اگ دوست دختر داشته باشم از زنم خیالم راحته 

مردا موجودات کثیفی هستن 

خودش دنبال زنا دیگه دنبال زنی بود ک مردی پشت سرش حرف نزنه

سلام من ب تو ای دوست عزیز