2777
2789
عنوان

غمگین‌ترین داستانی که در مورد دوست داشتن امروز شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 66 پست
جورکنید،،دختر دایی،،،باداییت ازدواج کنه

دیگه شوق و ذوقی واسه دختر دایی مادرم نمونده

میگه دیگه نمیخوام ازدواج کنم میخوام بچم بزرگ کنم

بچه بنده خدا تو جوونی پیر شد ، اگه بدونی چقدر خوشگله حیف شد هروقت میبینمش از ته قلب میسوزم به خدا

داییمم دیگه روحیه ازدواج نداره هردوتا خسته از یه زندگی ان

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدش

من ازدواج کردم

ولی هنوز نمیخواد باور کنه که من ازدواج کردم خداشاهده همین یک ماه پیش آدم فرستاد 

میخواد من جدا شم منو بگیره مثلا

میگه حاضرم بمیرم فقط یک روز به عنوان زن کنارم باشی

شوهرم دیوانه وار عاشقمه

یعنی مثل ملکه رفتار میکنه باهام ولی ته دلم یجوریه

یه تعلیقی سیاسی🤕

دیگه شوق و ذوقی واسه دختر دایی مادرم نموندهمیگه دیگه نمیخوام ازدواج کنم میخوام بچم بزرگ کنمبچه بنده ...

میفهم

زمان بدید وتلاشتون روبکنید

داییت میگه ازدواج نمیکنه،اما مرد میتونه بی زن باشه؟؟؟

نزارید دوباره اینا انتخاب اشتباه،کنن

شمامیشناسیدشون تاحدی اگراخلاق وروحیاتشون بهم میخوره

بگیدباهم در تماس ومعاشرت باشن ،،،تابعدکه وقتش بشه،آماده زندگی،جدیدباشن

شاید دوباره جوانی وشور زندگی پیداکردن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
میفهمزمان بدید وتلاشتون روبکنیدداییت میگه ازدواج نمیکنه،اما مرد میتونه بی زن باشه؟؟؟نزارید دوباره ای ...

شاید واقعا

ولی تلاشمون کردیم

ولی بچه هارو چیکار کنن

تازه داییم ی خورده سرخوده اون دختر بنده خدا اسیر میشه از دستش

مثلا کارای عجله ای میکنه ، زودجوشه ولی فوووووووووق العاده مهربونه و خانواده دوست کاریم هست

بچه ها ناسازگار ممکنه باشن 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
عززززیزم خداروشکر خوشبختین فقط میشه بدونم چرا صبر نکردین؟

چون یه ادم بیشعور بودم که با قول خونه و ماشین از سمت خونوادم . عشق رو زیر پا بزارم

الان پیاماشو میخونم تن و بدنم یطوری میشه

بزارم اسکرینشو؟

یه تعلیقی سیاسی🤕

شاید واقعاولی تلاشمون کردیمولی بچه هارو چیکار کننتازه داییم ی خورده سرخوده اون دختر بنده خدا اسیر می ...

امیدوارم اگرخیروصلاحشون،هست جفت بشن،باهم

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت