2777
2789
عنوان

درآمد نانوا ها چقدر در ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 45 پست
نگو نگو حرص میخورم از اینهمه درسی ک خوندم ویییییی

هوووف منم همینطور ولی کلا آدم زرنک و نترسی هست خیلی اهل ریسکه همزمان بهترین رنگ و لایت های شهر رو هم میزنه و از اون طریق هم درآمد داره خیاطی هم مدرک داره و گاهی انجام میده الآنم دنبال کارهای لبنیاتیه که بزنه برای خودش 

هوووف منم همینطور ولی کلا آدم زرنک و نترسی هست خیلی اهل ریسکه همزمان بهترین رنگ و لایت های شهر رو هم ...

الانه که خودمو پرت کنم از پنجره 😭😂

مردم چن تا چن تا کار دارن اونوقت ما 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش از عزت نفس قوی میاد همین و بس باید رو این موضوع کار کنیم

من ک همین نانوایی میزنم😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

آفرین موفق و موید باشی خواهرم برای منم دعا کن

چشم عزیزم 

فدات گلم میگم من گرسنمه چقدر میچسبع الان نون گرم با کوبیده چری و چیلی😅

نگو بابا آخر شب دلم خواست