من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
[QUOTE=367484061]خودم ۲۰ ، راستش نمیدونم خیلی کلی پرسیدین اما با اینکه اتاقمون مشترکه ولی زیاد حرفمو ...
خب فوتبال و این چیزا دوس نداره؟ یا اینکه بهتره تو خونه یا جمع هاتون مافیا بازی کنین یا حکم و شطرنج و این چیزا چون این سن از بچه ها این مدل بازی ها رو ددس دارن به خثوص که تو سوشال مدیا هم رواج داره
من دوتا پسرام ۱۴ و۱۳ هستن باهم صحبت می کنیم فیلم زیاد می بینن بازی می کنن اما درسشونم می خونن واینکه ما کسی رو نداریم وفقط خودمونیم توخونه جایی روهم نداریم بریم اما هیچ وقت حوصلشون سرنمیره وخودشونو باهمین چیزا سرگرم می کنن کلا باهم دوستیم خب وقتی بچه بیکاره یاحوصله درس خوندن نداره بزارید کاری که دوست داره انجام بده نمی تونه که درودیوار نگاکنه