پفک_نمکی_ام مدیر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1046 عنوان هم از شوهرم ناراحتم هم دلم براش تنگ شده | مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 68 پست شمام اینجور میشین عقدیم سر ی مسائلی باهم بحث کردیم ولی هم ناراحتم ازش هم دلم لک زده براش قلبش درد میکنه دلم میسوزه براش تقصیر منه🥲😔 دیروز | 00:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1046 وادنیا دو روزه خیف نیست زندگی رو تلخ کنیدیه زنگ یه پیام بده پیام داد حرف زدیم ولی من دلم براش تنگ شده نمیتونه بیاد پیشم
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5723 🤣🤣🤣🤣اگه بخوام برم بغلش میرم .مشکل اینجاس چون ازش ناراحتم نمیخوام بهش رو نشون بدم. حوصلهشو ندارم ... پس بگو صورتت رو بکن اونور منو بغل کن اعصابت رو ندارم خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1046 من تنها مکسی که موقع ناراحتی بهش نیاز دارم همسرمه حتی اگر علت ناراحتیم خود ایشون باشن درکت میکنم خیلی وابستشم منم
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1046 من ازاینکه شوهرم هیچوقت نیست خیلی عصبی وناراحتم هم دلم براش تنگ میشه هم ازش ناراحتم هم دلم برااون می ... سرکاره؟
گوگوش۲۰۲۴ عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1548 پس بگو صورتت رو بکن اونور منو بغل کن اعصابت رو ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣باشه کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1046 یه پیام شب بخیر بهش بده عزیزم پیام داد حرف زدیم ولی دلم میخواد حضوری ببینمش این هفته هم کلا نمیشه سر کاره
sowgoli عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 4565 آره ازش ناراحتم ولی دلم بغلشو میخواد الانم کنارم خوابه من جات بودم بیدارش میکردم درخواست دوستی نمیپذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□°
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 7655 سرکاره؟ تایم زیادی سرکارمیره وقتی ام سرکارنیست دانشگاه میره پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
کولربرقی عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1765 خوبالان خودت رو بزن به خواب بعد یه دفعه یه جیغ بنفش بزنبعد بزن زیر گریه و مثل ابر بهاری اشک بریز تا ... خب گریه اش نمیاد 😂
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 7655 من جات بودم بیدارش میکردم خدامنو ببخشه منوخیلی بختک میگیره تواینجورمواقع وانمود میکنم بختک افتاده روم شوهرم بیدارمیشه بغلم میکنه😂 پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
پفک_نمکی_ام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1046 من هم دلم تنگته هم قهرم باهات......اینو گوش کن خوانندش کیه
ایراان_بانووو عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 776 بذار یه رازی رو بهت بگماگه شوهرت ببینه که به یه ورتم نیست این قهر و زندگی و برنامه خودتو داری دیوونه ات میکشهما زنا باید احساساتمونو بذاریم کنار برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
new_teacher عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 509 آره ازش ناراحتم ولی دلم بغلشو میخواد الانم کنارم خوابه اینجوری میگین آدم دلش شوخر میخواد🥲😂 دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️