2777
2789

سلام میخاییم ممبران بزنیم خیلی دوسش دارم و ب خونمون هم کلاسیک میاد ولی یکم دودل کردن میگن زود خراب میشه

راسته؟ کی ممبران داره معایبش چیه مثلا

من سرویس چوب اتاق دخترم ممبران بود 

خیلی راضی نیستم لبه هاش بعد چند وقت انگار داره جدا میشه ‌با اینکه کار گرون و شرکتی خریدم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چن ساله زدین؟

تقریبا دو سال 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ما داریم تا الان که راضی بودیم شنیده بودم میگفتن با ناخن خراب میشه ولی نشد دیگه تصمیمش با خودتون

میگن روکشش جدا میشه بعد چند وقت الانم‌ خیلی گرونه اونهمه پول بدی بعدش خراب بشه چ فایده داره

من سرویس چوب اتاق دخترم ممبران بود خیلی راضی نیستم لبه هاش بعد چند وقت انگار داره جدا میشه ‌با اینکه ...

میشه یه عکس بفرستین از اونجایی ک خراب شده ممنون

من شنیدم با گرما خراب میشه

البته ما خودمون رفتیم کاراشو کردیم مثلا چوب گرفتیم دادیمروکش کنن وکیووم بعد یک نفر آوردیم که قطعات ...

اهان…راسته ک با حرارت جدا میشه؟ شما خیلی رعایت میکنین تو پخت و پز؟

میشه یه عکس بفرستین از اونجایی ک خراب شده ممنونمن شنیدم با گرما خراب میشه

خونه دوستم کابینت های بالای خودش زرد شده کاملا 

نمیدونم کیفیتش پایین بوده یا چی 

کمدشو نیاوردم این خونه مون 

ببین اون لبه های عرض درهارپ میگم که نوارش جدا میشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اهان…راسته ک با حرارت جدا میشه؟ شما خیلی رعایت میکنین تو پخت و پز؟

چرا نیو کلاسیک نمیزنی؟

دوس ندارم نمیدونم‌چرا خیلی وقته اینارو پسندیدم اصلا هر‌چقدرم مدل جدید میاد جای اینارو نمیگیره تو دلم ...

منم ممبران دوست دارم 

ولی اگر بخام بزنم دیگه انتخابم نیست

بخاطر کمد دخترم 

چون من دوست دارم وسیله ای که دارم تا زماااانی  که هست سالم باشه وسیله خراب روان منو بهم میریزه 

هربار ببینم لبه های کابینت درحال کنده شدن هستن اعصابم میریزه بهم 

تازه میگم کار شرکتی خوب خریدم واینکه هم خودم هم دخترم واقعا تمیز و اهل رعایت هستیم 

منم ممبران دوست دارم ولی اگر بخام بزنم دیگه انتخابم نیستبخاطر کمد دخترم چون من دوست دارم وسیله ای که ...

بعضیا میگن اگ چسبش خوب باشه مشکلی پیش نمیاد

نمیدونم ک😩😩😩