2777
2789
خوشبخت باشی عزیزم

مرسیی فداتشم🫂🤍

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شما باید میگفت مادر شوهر و جاری کوچیکهاون وقت میگفتین جاری میذاشتم کوسه بخوره 😹❤️

نه راستش 

البته ایشون جاری بزرگه هستن 

ولی مادرن 

اون موقع ترجیح میدادم خودم طعمه بشم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

aww کاش یکی هم پیدا بشه برای ما بمیره البته نمیره منظور اینکه دوسم داشته باشه

کلا هرجا اسمش میاد بی اختیار بغضم میکنم براش 

اگر چند روزی ی بار باهاش حرف بزنم خیییییییلی حالم خوب میشه 

نه راستش البته ایشون جاری بزرگه هستن ولی مادرن اون موقع ترجیح میدادم خودم طعمه بشم

از سنی عروس کوچیکه ان😅

چه قلب مهربونی داری شما 🥹 قلبم اکلیلی شد 

ترنج جان چند وقته درمان شروع کردید؟ کی کاملا خوب میشین؟🥺❤️