2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190246 بازدید | 806 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از همکلاسیای منم با این حرفا خام شد.

با یکی دوست بود طرف با همین حرفا و اینکه خونوادم اجازه نمیدن رفت زن گرفت اما باز برگشت و هنکلاسیه احمق منو خر کرد. با هم بودن و ازش سواستفاده ج*سی میکرد. بهش میگفت زنمو نمیخوام و میخوام طلاق بگیرم😐 آخرشم هیچ

حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

خیلی خوشحالم که یه خانوم قوی و باهوش میبینم باریکلا🥰

آفرین که به قول معروف با چهارتا چرت وپرت  خر نشدی

اینجا هرازگاهی میان ازخر شدناشون تاپیک میزنن😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

الان دیدی وقتی خدا کسی رو قسمتمون نمی کنه یعنی لطف کرده بهمون، حتما قبل تو هم با کسی رابطه داشته این ادم اگه با تو ازدواج می کرد الان به قبلیه پیام می داد برو خدا رو شکر کن 

حس میکنم از اول متاهل بود یا نامزدی چیزی داشته ،  داشته لو میرفته که تورو ول کرده 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

از همش شات بگیر جوابشو نده شماره زنشو پبدا کن بفرست واسش بدون هیچ توضیحی بعدم زنه رو بلاکش کن خود ...

اصلا به عواقبش فکر کردین همچین پیشنهادی میدین ؟ چقدر راحت آتیش میندازین به جون و زندگی یه زن دیگه و بلا رو سرش هوار میکنید تا یه لحظه دلتون خنک بشه ! زنش اگه بفهمه دیگه اون زندگی براش مثل قبل نمیشه ، مجبوره طلاق بگیره یا اگه شرایطشو نداشته باشه با بدبختی تو اون زندگی بمونه !

خودخواه نباشیم 

خدا حواسش به من هست ❤
حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

دلیت اکانت کنی فکر میکنه چه گ و ه خاصی هست که بخاطرش این کارو کردی ! فقط سین کن و بلاک ! نه جوایشو بده نه چیزی ، همینکه ببینه پیامشو دیدی ولی بدون هیچ عکس العملی محل سگش نذاشتی تا تهش میسوزه

خدا حواسش به من هست ❤

نظر من اینه احتمالا زنش حامله اس فعلا محل سگ بهش نمیزاره اینم فکر کرده موقتا یه رابطه دوستانه قدیمی رو احیا کنه تا برا بعد

ولی ازونجاییکه مشخصه خانم فهمیده و باکمالاتی هستین بنظرم این آقا ارزش فحش دادن شما رو هم نداره

بلاک کنه تا خدایی نکنه بیشتر از این مصدع اوقات شریفت نشه

خــــــدایا شکرت که برام معجزه کردی... عشق مامانی پسر عزیزم خوش اومدی به زندگی منو بابایی