2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190028 بازدید | 806 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرض دارید زن میگیرید و یاد دوست دختر قبلیتون میفتید 

بگو گوه خوردی که زن گرفتی گوه بیشترم خوردی که الان پیام دادی این بهترین جمله است 

ولی به نظرم جواب نده و بلاک هم نکن بزار پیام بده و تو سین نکن 

اگه با کسی هم تو رابطه ای درجا بلاکش کن که شر نشه واست

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤

بعد دوساااااللللللل اوووو!!!!!

من ۷ ماه گذشته هنوز منتظرم پیام بده البته واس من خداروشکر هنوز متاهل نشده کسی هم تو زندگیش نیس مطمئنم

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

این دوره سخته متاهل بشن. امیدوار م به خواسته قلبیت که ب نفعته برسی

خدا کنه نشه 

البته هنوزم کسی تو زندگیش نیس مطمئنم 

ولی خیلی خیلی دلم براش تنگ شده تا همین چند دیقه پیش هم داشتم گریه میکردم

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

خدا کنه نشه البته هنوزم کسی تو زندگیش نیس مطمئنم ولی خیلی خیلی دلم براش تنگ شده تا همین چند دیقه پیش ...

حیف چشمات نیست 

دنیا ارزش ندارن به خدا 

چه شبایی الکی حرص خوردم غصه خوردم  الان نگاه میکنم میبینم واقعن ارزش نداشت

حیف چشمات نیست دنیا ارزش ندارن به خدا چه شبایی الکی حرص خوردم غصه خوردم الان نگاه میکنم میبینم واقع ...

میدونم آدم بدردبخوری نبود

ولی چه کنم  

میدونم آدم بدردبخوری نبودولی چه کنم

می‌دونی و گریه می‌کنه 

سرتون بگیر بالا  از ته قلبت بگو خدایا شکرت که زود آگاه م کردی . خدارو شکر کن. انشالله بهترین ها برات رقم میخوره این شبا فراموش میشه

می‌دونی و گریه می‌کنه سرتون بگیر بالا از ته قلبت بگو خدایا شکرت که زود آگاه م کردی . خدارو شکر کن. ...

ممنونم عزیزم❤️❣️

بعد یه فیلم فرستاده مربوط به منو خودش میشه رفته بودیم پارک زیرش اینو نوشته:هنوزم این فیلم و دارم یا ...

بی پدرومادر🙄

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫