2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 173153 بازدید | 771 پست
حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

چون تازه نصب کردی بگم ک تا ده روز نمیتونی دیلیت کنی 

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

برو خداتو شکر کن با همچین آشغالی ازدواج نکردی

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب بی رحمیه..

شوهر من به زور خرج خونه را میده رفته با یه نفر دوست شده گفته ۷۰ درامد دارم و کل پس اندازمون و هر چی از کار دومش در می اورد خرج اون کرد

خدا لعنتشون کنه

انشاالله از دماغ همشون در بیاد خودشون عذاب بکشن 

زن یا شوهر و بچه هاش نه فقط و فقط خودشون عذاب بکشن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
از همش شات بگیر جوابشو نده شماره زنشو پبدا کن بفرست واسش بدون هیچ توضیحی بعدم زنه رو بلاکش کن خود ...

اره تو رو خدا 

بعنوان ی زنی ک بهش خیانت شده ازت میخوام اینکارو بکنی اسی

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

بهش فقط ی جمله کوتاه بنویس تا دسته بسوزه .... 

بنویس :خوشحالم ک رابطمون ب سرانجام نرسید وگرنه تحمل خیانتتو نداشتم .... 

یا : خوشحالم ک جای زنت نیستم و شوهرم یه خیانتکار نیست 

یا: با ازدواجت ب من خیانت کردی حالا با من ب زنت میخوای خیانت کنی من مثل تو وقیح نیستم .....

دیگه جوابشو نده دلیت اکلنت بزن

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بعد یه فیلم فرستاده مربوط به منو خودش میشه رفته بودیم پارک زیرش اینو نوشته:هنوزم این فیلم و دارم یا ...

گی خوری زیاد میکنه اللبته ببخشید برخال شاید ی ذره قلبت تکون خورد یا یا دلت گرفت بیاد اون روزا