2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 179618 بازدید | 783 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همش شات بگیر جوابشو نده شماره زنشو پبدا کن بفرست واسش بدون هیچ توضیحی بعدم زنه رو بلاکش کن خود ...

جوابشو نمیدم ولی نمیخوام دخالت کنم زنگیشونو بهم بریزم

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

این بازم پیگیرت میشه خیلی محکم باش نزار دوباره وابسته ات کنه بگو اگه مرد بودی پای مثلا عشقت وایمیستادی نه که بعد ازدواج بخوای باهاش آرامش بگیری

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

وااااای چه رواعصابه  ک ث ا ف ت 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
وقاحت پررویی بی حیایی اگه ادم بودمیشد این اقا اسی اول میخواستم بگم جوابشو نده ولی یه دل سیر فحش بده ...

نظر منم همینه اینارو باید جد و ابادشونو اباد کرد 

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

حالا ک زنش تکراری شده فیلش یاد هندوستان افتاده. اشغال عوضی کثافت نکبت ایکبیری. باغ وحش اصلا

😂😂😂😂😂اروم باش خواهر نصف شبی توخواب سکته میکنی هاا

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
بعد یه فیلم فرستاده مربوط به منو خودش میشه رفته بودیم پارک زیرش اینو نوشته:هنوزم این فیلم و دارم یا ...

بتظره من بلاکش کن اصلا جواب نده

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

همون بهتر که همه چی بینتون تموم شد وگرنه 

اولن الان به یه دختر دیک می‌گفت دلم برات تنگ شده 

دومن مردی که بخاطر حرف خانوادش و اطرافیانش عشقشو ول می‌کنه همون بهتر که وجود نداشته باشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید