2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 184305 بازدید | 794 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردک دغل باز، حرفهایش باور نکن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

لیاقت نداری اصلا جوابش بدی ، خط گوشیت عوض کن ، لیاقت بلاک کردن هم ندارد خداییش 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

حتما بنویس هرزه ی کثافت و بگو خدارو شکر رابطه ام با توعه اشغال تموم شد، بیچاره زنت، بعدم بلاکش کن

با ابله بحث نمیکنم

برام عجیبه مردا چرا اینقدر چندشن

یه سریاشون واقعا انسان نیستن، یه حیوون من میشناسم آنقدر کثافته هر روز با یه زنه

هر بار یکی تو ماشینشه، قیافش و تیپشم عین عنه ها، اون هرزه هایی هم که باهاشن عین خودش، بو گندشون از دور هم معلومه

از ریختشون معلومه هر ساعت با یکین

دلم میسوزه واسه زنده بدبختش

آنقدر بی شرفه ماشین برادر زنشو امانت میگیره با همون ماشین میاره خراب سوار می‌کنه

آنقدر بعضی مردا کثافتن

با ابله بحث نمیکنم

ببین فقط بنویس خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که آدم خائن وبی صفتی مثل تو رو از سر راهم کنار گذاشت وبعدم بلاک،بشینی به چت وتعریف ویکی دوتاکردن

.. میبینی تا صبح مشغول چت کردنی،فقط بلاک کن وشمارشم حذف  کن

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
درود بر شما من تمام صفحات رو خوندم میشه گفت بیشتر دوستان نظر درستی دادن (اینکه گفتن فقط بلاک کنی و ...

نه این چه حرفیه هیچوقت از گذشتت به همسرت چیزی نگو اگر نامزد رسمی بودی باید بگی، اما اگر در حد دوستی و.. بوده لزومی نداره، مردا این چیزا رو هضم نمیکنن

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
همینکارو کردمخاک تو سرا

سلام امروز بهتر بود 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

این اصلا نیاز به تاپیک و مشورت نداشت وظیفت مشخصهخدا شاهده من عصبی شدمبلاک کن این پدرسوخته هرزه رو

فقط از شدت تعجب تاپیک زدم وگرنه ارزش هیچ واکنشی نداره

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»