2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 183472 بازدید | 794 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفات درستولی چرا باید ب پای همچین مردی بمونه؟؟امروز ب عاشق سابقش پیام داده فردا عاشق ی عشق جدید میش ...

همچین مرد کثافتیو مطما باش زنش بلخره خودش میفهمه شوهرش چجوریه ، دیگه اینکه با توجه به شرایطش چه تصمیمی میگیره با خودش

خدا حواسش به من هست ❤
اشتباهه من اگه روزی به اکسم پیام بدم یا اون به من حق اینو داریم حداقل جواب بگیریم از همدیگه

با بد دردی   استارتر رو رها کرده بوده ... استارتر درداشو  تنهایی کشیده 

تو این دو سال اونقدر  تو سرش از خودش سوال جواب کرده  و اکسش نبوده پاسخ سوالهاشو بده ک دیگه هم سوالها هم جوابها، براش بی معنی شده .... 

شاید من بودم نمیتونستم بی جواب بذارم پیامه رو ..... هر چند    خودمم 3 ساله ب همین شکلم و اون هر از گاهی پیام میده و هیچ وقت جواب نمیدم ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اشتباهه من اگه روزی به اکسم پیام بدم یا اون به من حق اینو داریم حداقل جواب بگیریم از همدیگه

این میشه خیانت به زندگی هردونفر هم طرف مقابل وهم خودش و اینده ش

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بعد یه فیلم فرستاده مربوط به منو خودش میشه رفته بودیم پارک زیرش اینو نوشته:هنوزم این فیلم و دارم یا ...

سگ به قبر پدرش....

به آرامش نیاز داره؟؟؟؟

یعنی هر فحشی بدی کمشه

آدم بی پدر و مادر

و خدا برای من کافیست.....
حالت تهوع بم دس داده از این حرفا😑🤢🤢الان بنظرتون فوش بدم بعد دیلیت اکانت بزنم یا بدون حرف دیلیت اک ...

سگ محلش کن

جواب نده تاذبیشتر بسوزه 

از همه جا بلاکش کن

چقدر چندش و نفرت انگیزه

و خدا برای من کافیست.....