2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 190249 بازدید | 806 پست
منم شوهرم در حد پیام بازی داشت تو گوشیشاز کرمم رفتم عکس شوهرمو گذاشتم اکانتم درخواست فالو دادمجالبه ...

عجب!

مطمئن دیر یا زود نتیجه همه کاراشو میبینه

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8

طبیعتا ارهخودت یکی کلی بهت توجه کنه ابراز علاقه و تمام روز باهات باشه بهش علاقه مند نمیشی؟

والا من خودم مثل همین پسری که گفتین به یه دختری محبت می کردم البته خیلی خیلی زیادتر از اون پسره ، ولی نمیدونم چرا بعد شیش ماه سرد شد ، انگار دلشو زد ، جنبشو نداشت ، تازه من واسه ازدواج دوست شده بودم

پیامش👇🏻سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان ...

اجی جون این به تو رحم نکرد به همسرشم رحم نکرد کلا ادم حسابش نکن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

عجب بی شرفیه

✅️😑

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.