2777
2789
عنوان

کیا چله سوره بقره گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 18 پست
بعدشم وقتی چله میگیری سعی کن چله یه سوره قرآن مثلا بگیر یا یه ذکر نه این دعاها اینا هم البته بزرگ هس ...

قرانم بود نشد عزیزم بهصی چیزا نمیشه ک نمیشه برا ازدواجمم گرفتم اونم نشد نمیدونم انشالله بزودی خبر ازدواج شما بشنوم

من همیشه بیادت میمونم ...

قرانم بود نشد عزیزم بهصی چیزا نمیشه ک نمیشه برا ازدواجمم گرفتم اونم نشد نمیدونم انشالله بزودی خبر از ...

باید پاکسازی انجام بدی خب چله سوره بقره جن مزمل تکویر یاسین اینا عالی آن سوره یونس هم پیشنهاد میکنم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید پاکسازی انجام بدی خب چله سوره بقره جن مزمل تکویر یاسین اینا عالی آن سوره یونس هم پیشنهاد میکنم

من دیگه دعاهم نمیکنم چ برسه باز ازین کارا بکنم یچی گفتم و ختم قائله خدا بخاد میده نخادم با هرچی دعا و قران و ایناهم نمیده حودتو اذیت نکن فقط بگو سپردم ب خودت

من همیشه بیادت میمونم ...

نه واقعا تلقین نمیکنم باور کن اصلا بهش فکرم نمی‌کردم خیلی وقت بود اینجوری رو دلم حس سنگینی نمی‌کردم ...

ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی و تایپ کردی برام

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج