2777
2789
عنوان

کیا چله سوره بقره گرفتن

109 بازدید | 17 پست

دو سه سال پیش بود اول بار شروع کردم چله سوره بقره(فقط گوش میدادم) خیلی اذیت میشدم ولی خب بعدش کم کم اوکی شدم و زندگیم تغییر کرد 

بعدش دیگه کم کم قرآن خوندن و نماز خوندن و ذکر گفتن و شروع کردم 

این مدت هم بعضی وقتا گوش میدادم یا بعضی وقتا می‌خوندم سوره بقره رو 

ولی امروز تصمیم گرفتم چله شو بگیرم(اینبار بخونم)

و دارم اذیت میشم!کسی اینجوری بوده؟

همش حالت تهوع دارم همش یه حس گرما دارم تو وجودم گرممه یه جوری ام و احساس سفتی تو سینه م دارم،کسی اینجوری بوده؟

البته خودمم قبلش استرس داشتم و حالم زیاد خوب نبود ولی خب زیادم اینجوری نبودم

خیلی برام عجیبه این علائم چون من هزار بار چله گرفتم تو این یه سال و خیلی دستورالعمل های قوی برای باطل و سحر و هزار تا داستان دیگه انجام دادم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چله برا چ نذری

یه حاجتی دارم واسه اون و بیشتر واسه رضای خدا 

اصلا به نیت باطل و السحر و اینجور چیزا نگرفتم اگه به این نیت بود از علائمم تعجب نمیکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چله برا چ نذری

ولی بنظرت امکانش هست که این به این معنی باشه که برای این حاجت من مانع هست و این مانع ها دارن برطرف میشن واسه همین دارم اذیت میشم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یه مدت میذاشتم برای دفع سحر و جادو واجنه خیلی خیلی اذیت شدم دیگه ولش کردم ولی اذیتاشون خیلی کمتر ...

نباید ول میکردی خب 

اذیت شدنه ارزش داره 

ولی خب من اولین بارم نیست و هاله م به ذکر و قرآن عادت داره تقریبا واسه همین از این علائم تعجب میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه حاجتی دارم واسه اون و بیشتر واسه رضای خدا اصلا به نیت باطل و السحر و اینجور چیزا نگرفتم اگه به ای ...

اگه برا شخص ک دوسش دارم فقط یچی میدونم تا خوده طرف نخادت خداهم کاری نمیتونه بکنه موهام سفید شد از بس چله و نذر کردم برای ی نفر ولی وقتی نخاست هیچکدوم اثر نکرد💔🫠

من همیشه بیادت میمونم ...

اگه برا شخص ک دوسش دارم فقط یچی میدونم تا خوده طرف نخادت خداهم کاری نمیتونه بکنه موهام سفید شد از بس ...

چه چله هایی گرفتی؟

از اون نفر جدا شدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه حاجتی دارم واسه اون و بیشتر واسه رضای خدا اصلا به نیت باطل و السحر و اینجور چیزا نگرفتم اگه به ای ...

عزیزم چله هایی ک برای باطل سحر انجام دادی چیا بودن

و در جوابت اینکه من فکر کنم تلقین میکنی

چون بوسیله صوت سوره بقره و خواندن قران پاکسازی سحر و‌اینا شدین. نمیدونم اگه از زمان آخرین چله سوره بقره بتز سحرتون کرده باشن الله اعلم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم چله هایی ک برای باطل سحر انجام دادی چیا بودنو در جوابت اینکه من فکر کنم تلقین میکنیچون بوسیله ...

نه واقعا تلقین نمیکنم باور کن اصلا بهش فکرم نمی‌کردم خیلی وقت بود اینجوری رو دلم حس سنگینی نمی‌کردم و حس گرما نداشتم این حس فقط مال سوره بقره ست چون یادمه اولین باری که چله شو گرفتم به صورت فقط گوش دادن دقیق همین حالت هارو داشتم 

واسه باطل السحر اول از سوره بقره شروع کردم ۴۰ روز مرتب گوش دادم،بعدش ۴۰ روزی رقیه ی شرعی گوش دادم ولی خب زیاد تاثیر نداشت خودم شروع کردم نماز خوندن و خوندن سوره های قوی مثل یونس،طه،یاسین،محمد،نور،کهف و... هر روز یکی شونو می‌خوندم بخصوص سوره یونس و خیلی می‌خوندم و خیلی تاثیر داشت روم غمو از وجودم بیرون میکرد چله ی سوره جن و مزمل و تکویر هم گرفتم اون مدت حتی خواب می‌دیدم که جن ها میمردن 

بعدش تو یه چنل یه تومار باطل السحر بود خدا رو قسم میدادی به آیات و ذکر های بزرگ و... تو یه چنل پیدا کردم خیلی طولانی بود فوت میکردی به آب و غسل میکردی میخواستم برای باطل السحر چله سوره آل عمران هم بگیرم ولی فقط یک هفته تونستم... دستورالعمل های زیادی انجام دادم خلاصه ذکر هم زیاد میگفتم یه دعای قرآنی هم از یه شیخ گرفتم البته نمی‌دونم واسه باطل السحر هم برام نوشته یا نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ی سال ک رفته هرچی فکرشو بکنی اون شخص دوستداره باهاش در ارتباطی؟

من همینجوری به نیت ازدواج گرفتم شخص خاصی در نظرم نیست 

انشالله که برگرده عزیزم برات دعا میکنم😘

ولی کنجکاو شدم چه چله هایی گرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه چله هایی گرفتی؟از اون نفر جدا شدی؟

خب هرچله ای ک گرفتی بگو ب صلاحم باش اینکه ازدواج خیلی خوبه

من احزاب حشر نذر صلوات حدیث کساع نذر نمک نذر ام البنین استغفار و خیلیای دیگه ضمنا ادم مذهبی هم نبستم اصن بخاطرش توبه کردم هرگاری بگی تو ی سال کردم نادعلی ..بقیش دیگه یادم نیس اون موقع خیلی ب خدا چیز میگفتم الان ک پدیرفتم فهمیدم حکمتی داشتم ولی ته دلم هنوز دوسش دارم انگار منتظرشم

من همیشه بیادت میمونم ...

خب هرچله ای ک گرفتی بگو ب صلاحم باش اینکه ازدواج خیلی خوبهمن احزاب حشر نذر صلوات حدیث کساع نذر نمک ن ...

صد در صد اینکه خدا رضایت داشته باشه یا نه خیلی مهمه خیلی 

ولی بنظرم اول باید خودتو پاکسازی میکردی مثلا چله می‌گرفتی به نیت مثلا اگه سحری هست باطل بشه یا اگه انرژی منفی هست بره بخصوص اگه مانعی هست بین خودتو شخصت بره و رو حال خودت کار میکردی چون تا ریلکس تر باشی بیشتر جذب می‌کنی 

بعدشم چله و نذر هایی که براش گرفتی حاجت میدن ولی نه واسه آشتی یا مهر و محبت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب هرچله ای ک گرفتی بگو ب صلاحم باش اینکه ازدواج خیلی خوبهمن احزاب حشر نذر صلوات حدیث کساع نذر نمک ن ...

بعدشم وقتی چله میگیری سعی کن چله یه سوره قرآن مثلا بگیر یا یه ذکر نه این دعاها اینا هم البته بزرگ هستن ولی به قرآن و ذکر نمیرسن این نظر منه 

و اینکه نیت خودتو خالص کن سعی کن بیشتر برای عشق و رضای خدا یه سری چیزا انجام بدی نه فقط به خاطر یه نفر

1
5
10
15
20
25
30
35
40