2777
2789
عنوان

آقا من کلافم از بس دنبال دستور پخت زرشک پلو گشتم😭🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 107 پست
پیاز فراوون هویج رنده شده فلفل دلمه رنده شده ی مقدار ساقه کرفس اینا سرخ میشه رب و نمک و فلفل یمقدار ...

هویچ و فلفل دلمه رنده شده عطر بیشتری دارن تا نگینی؟! ی بار خونه یکی چلو گوشت خوردم هنوز مزش یادمه گفت روی گوشتافلفل دلمه رنده شده میریزم قشنگ مزه فلفل دلمه به خورد گوشت رفته بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم زرشک پلو های منو همه تعریف میکنن 

اول مرغ رو بریز تو قابلمه با آب بزار به جوش برسه و خالی کن بشور مرغ هارو با آب سر بعد تو روغن زیاد اول مرغ رو سرخ میکنم طلایی روبه قرمز 

میزارم کنار بعد پیاز حلقه حلقه یا خلالی میکنم تفت میدم (سرخ نشه)، زردچوبه دارچین رب  هویج (نوک قاشق هلیله سیاه که مثل غذاهای نذری میشه مزش) اضافه میکنی تفت کوچولو میدی و مرغ هارو میچنی رو این سس و یک لیوان اب می‌ریزی و میزاری آروم بپزه وقتی که پخت مقداری فلفل دلمه ای سرخ کن بریز رو مرغ و کمی زعفران دم کرده هم بریز رو مرغا و بزار پنج دقیقه دیگه بپزه و همه چی به خورد هم بره آخر سر که خواستی سرو کنی هویج هارو دور بریز  چون میکروب مرغ رو به خودش جذب کرده 

توی اون آب مرغت چی میریزی پیاز و ادویه و سیر و آبلیمو؟!

مرغ و اول بدون هیچی با اب میدارم سرشعله وقتی جوش اومد

ابش وخالی میکنم مرغا رو میشورم

تو قابلمه یه پیاز خرد میکنم ،مرغا رو میریزم با نمک و زردچوبه  واب میذارم بپزه

بعد مرغا رو که دراوردم

اب مرغم از صافی رد میکنم بعد اضافش میکنم به پیاز وفلفل دلمه ای .‌‌...

عزیزم زرشک پلو های منو همه تعریف میکنن اول مرغ رو بریز تو قابلمه با آب بزار به جوش برسه و خالی کن بش ...

شنیدم بهتره فلفل دلمه رو دیرتر اضافه کرد برای همون دیر اضافش میکنید؟!

[QUOTE=367476673]بله درسته منم کرفس میزنم فوق العاده چقدر میریزی،واینکه سرخش میکنی برا سسش یا میریزی ...

نه این مواد برای سی هست و بعد مرغ رو سرخ میکنی میزاری تو سس کمی و روشم ی زعفران میزنی

تو روش منوبرو هرکی خورده خوشش اومده 

من مرغ رو میزارم تو آب نمک ،،بعدش دوقاشق روغن میریزم بعد مرغارو میندازم تو قابلمه بدون یه قطره آب، ،درش رو میبندم خودش آب میندازه و میپزه،بعدش مرغ رو سرخ میکنم در آخر یه سس با رب و هویچ و فلفل دلمه و پیاز و زردچوبه درست میکنم میریزم روش ،،ولی میخام یبار کرفس امتان کنم