2777
2789
عنوان

عوارض آموکسی کلاو

264 بازدید | 34 پست

پسرم یکسالو ۴ ماهشه، چندماه پیش دکتر بهش آموکسی کلاو ۳۱۲ داد ۲،۳ روز بهش دادم شدید اسهال شد و اسهال خلطی و خونی شد و جای پوشکش و اندام تناسلی به شدت کهیر زد و سوخت، الان امشب بردم بچمو دکتر مریض بود گفت آنتی بیوتیک براش نوشتم وقتی اومدم داروخانه دیدم آموکسی کلاوه رفتم به منشی گفتم گفت اسهال اشکال نداره، اسهال برا همه آنتی بیوتیک هست یادم نبود بگم فقط اسهال نشد پاش به شدت سوخت و اسهالشم خونی شد، اومدم خونه ۳ سی‌سی بهش دادم ازش بلافاصله یکساعتونیم بعدش اسهال شد😞 حالا دارم به خودم چیز میگم که چرا یادم نبود که سری قبل چ بلایی سر بچم رفت و اصرار نکردم که دارو را عوض کنه دکتر

ازیترومایسین بهش بده، یک چهارم وزنش

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازیترومایسین بهش بده، یک چهارم وزنش

وای اعصابم خورده خیلی. از اینکه میدونستم حساسیت داره به آموکسی کلاو ولی هیچی نگفتم به دکتر که ننویسه،  اونسری بعد اینکه شدید پاهاش سوخت و کهیر زد آزیترومایسین نوشت براش اون یکی دکتر

خیلی از این دارو بدم میاد. از مزه‌اش، از بوش... 🥴

داداش منم همیشه می‌خوره شکم درد شدید می‌گیره. خودم هم بچه بودم باهاش اذیت می‌شدم.

سعی کن ببریش پیش دکتر اطفال. اونا معمولا داروهای دیگه‌ای رو تجویز می‌کنن. 

دیگه خودت مقصری.بهش نده ببر ی دکتر دیگه.یا صبح برو داروخونه بگو مشابه دارو بهت بده برای بچت

آره واقعا ، ولی منشی هم نباید میگفت اشکال نداره باید دارو رو عوض میکرد، الان هم که دیگه بازش کردم، کلا هیچ کدوم داروها باب میلم نیست، حالا یعنی یه دکتر خیلی خوب و فوق تخصص هم بردم

آره واقعا ، ولی منشی هم نباید میگفت اشکال نداره باید دارو رو عوض میکرد، الان هم که دیگه بازش کردم، ک ...

اشکال ندارن صبح برو داروخونه مشکلتو بگو بهت آنتی بیوتیک مناسب سن بچت رو میدن

ششمین کاربری 😒

خیلی از این دارو بدم میاد. از مزه‌اش، از بوش... 🥴داداش منم همیشه می‌خوره شکم درد شدید می‌گیره. خودم ...

فوق تخصص اطفال بود خیر سرم و چندماه بود میخاستم یه نسخه پیش ایشون ببرم بچمو، ولی یعنی یه چیزی عجیبی بود اونسری که آموکسی کلاو خورد نمیدونم چرا یادم نبود اصلا که چه بلایی سر بچم سری قبل رفت، وقتی اومدم تو ماشین شوهرم گفت چرا عوض نکردیش

تازه آموکسی کلاو ۶۴۵ هم هست😫گفته تا ده روز هم بده بهش

وای ندیا .من الان مادرم سنش بالاس بهش دوز625 میدم قرصش .اینقدرقویه که نگو .بابا دکتر اصلا انتی بیوتیک قوی نمینویسه دراین حد واسه بچه .مگه چی شده سرماخورده