2777
2789

چقد تاپیک میبینم خانمه میخاد خودکشی کنه چون شوهر احمقی یاد رل و کوفت و زهرماریش افتاده یا بهش پیام میده یا پیگیرشه

دنیا ما ادما حساب کتاب داره قانون جنگل که نیس

صد تا از ابن رلبازی به هیچ جایی جز کثافتها ی نمیرسه 

چرا از حرف خدا فاصله میگیریم و عقل ناقص خودمونو جاش میزاریم

ازدواج یه پیوند حیلی عزیزه اینقد خوبه که میگن مقدسه

ولی این خاطرات رل بازی و عواقبش تر میزنه بع خیلی از این پیوندهای مقدس

برای خودت ارزش قائل شو 

شوهر آدم واسه آدم چکار میکنه که پسر غریبه نامحرم مردم بخاد بکنه تو درست زندگی کن خدا اونی که باید رو سر راهت میزاره

سرتون توی زندگی خودتون باشه

رل داشتن دیگران به من و شما ربطی نداره

کلی مرد سربه ریز و رل نداشته میشناسم که فیلشون یاد هندستون کرده و تا فرصتش پیش اومده خیانت کردن

اینا به ذات ادم ربط داره نه سابقه رل داشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرتون توی زندگی خودتون باشهرل داشتن دیگران به من و شما ربطی ندارهکلی مرد سربه ریز و رل نداشته میشناس ...

حیلی ربط داره خیلیا تا یکم با همسرشون مشکل پیدا میکنن دوس دارن با اون قبلیه مرتبط بشن

انگار یه وابستگی دارن 

قابل انکار نیس واقعا خودتونو نزنین بع اون راه

آدمای هول قضیشون جداس

والله از صدقه سر را زدن خیلی‌ها الان شوهرداری!!!!

اولا خدا رو شکر گرفتنشون ولی آخه به چه قیمتی گناه و معصیت خدا رو کردن

هزاران نفر هم رل نزدن و ازدواج کردن

هزاران نفر رل زدن و به ازدواج ختم نشده و یه فرد دست دوم به حساب میان در واقع ینی تبعات داره برای همسرشون این رل داشتن طرف