2777
2789
عنوان

اسم غزل

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله میتونی تغییر بدی ولی چون مهدخت صدات میکنن یکم سخت استشهادیه جمع کنی ،اگر استشهادیه جمع کنی که از سالیان دور غزل صدات میکنن و همه به این اسم میشناسنت راحت تر میتونی تغییر اسم بدی

رومینا خیلی هم زیباستچرا بخاطر فقر فرهنگی ی عده بخوای اسمتو عوض کنیمطمئن باش حتی عوض هم کنی اونایی ک ...

از بچگی مهدخت صدام کردن ولی دوستام ک همکلاسیام بودن الانم همراهمن چون تو مدرسه اسم شناسنامم گفته میشه میگفتن رومینا بهم بعد هعی دوستام تو مدرسه اذیتم میکردن الانم ک ازدواج کردم هعی میگن بالاخره رفتی رو سینا یا ن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ولی مهدخت خیلی قشنگ تر از غزل

واقعا راست میگی؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

هرچی بذاری کسی که دنبال مسخره کردن باشه یه نکته پیدا میکنه

اللن مهدختم میگن ته لخت😔😔

بله میتونی تغییر بدی ولی چون مهدخت صدات میکنن یکم سخت استشهادیه جمع کنی ،اگر استشهادیه جمع کنی که از ...

باید کجا برم کاسه تݝییر ثبت احوال؟

آره قابل مقایسه نیست مهدخت اسم اصیل ایرانی

مرسی عزیرم ولی شناسنامه رومینام

منو ببخش استارتر نباید میخندیدم🤧😅

دیدید همه مسخرم میکنن حتی شما