من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بابا همینو بعد سه سال کنکور قبول شدم همچین افتخاری کسی نکردم بعدم من همه چی برام فراهم بود امکانات همه جی باید تهران قبول میشدم اما اصلا اون موقع هیچی نمیفهمیدم چرا کنکور مهمه الان پشیمونم خیلی
عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰
خب حقوق بگیر هستی ب ظاهرت برس چرا نرسی لباس های شیک و سنگین بپوش خواستگار هم پیدا میکنی خوب برخورد ک ...
میدونی من اصلا این تاپیک رو زوم حرفای شما رو شنیدم یکم احساس امید ب زندگی میکنم
و گرنه من احساس میکنم فقط اکسیژن اضافی مصرف میکنم اصلا تو خیابون نمیتونم راه بم احساس بی لیاقتی میکنم احساس میکنم آدما منو ی جوری نگاه میکنن مسخره میکنن احساس میکنم همه میگن این ک همه جی داشت چرا هیچ پخی نشد
عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰
میدونی من اصلا این تاپیک رو زوم حرفای شما رو شنیدم یکم احساس امید ب زندگی میکنم و گرنه من احساس میکن ...
برای دیگران زندگی نکن
من همیشه اینو با خودممیگم و گرنه تاپیک های منو بخون مشکلاتم صدبرابر تو بوده تو سن ۲۰ سالگی ولی جا نزدم بلند شدم و دنبال پیشرفت خودم هستم با شرایطی ک دارم