2777
2789
عنوان

دوست داشتین جای من باشین ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 30 پست
خب خارج هم بری باید ازدواج کنی😐 البته ازدواج اجبار نیست ولی خب مهاجرت دلیلش نمیشهاونجا فقط ازادی بی ...

وفتی خواستگار ندارم چیکار کم خونه ی بابام نمیتونم بشینم خسته شدم 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نهههههههههههه فقط درس بخون بعدا پشیمون میشی تایم نترسه فقط درس بخون کنکور خوب بده یک عمر راحت میشی م ...

اخه رشتم هنره درس انچنانی ندارم بعد وضعیتم خرابه هیچکس حمایتم نمیکنه تا همبنجاش بزور تحمل کردم و اگه دستم تو جیبه خودم نباشه واقن بدبخت میشم

اره خوشبختی

بهتر از سوهر دارب بچه داری خونه داری افسردگی تو سری خور بودن از شوهر

شنیدن کنایه های مادرشوهر

رفتارای مصخرف جا ی و و و 

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

حتما مجردی ناراحتی؟

نه حال روحیم خوب نیس

دائما اصطراب دارم استرس شدید دارم 

قیافم هم خیلی بده 

مدرسه تیزهوشان درس خوندم همه دوستام یا خارجن یا دکترن من این وسط هیچی نشدم حالم خوب نیس

نه حال روحیم خوب نیسدائما اصطراب دارم استرس شدید دارم قیافم هم خیلی بده مدرسه تیزهوشان درس خوندم همه ...

خب حقوق بگیر هستی ب ظاهرت برس چرا نرسی 

لباس های شیک و سنگین بپوش 

خواستگار هم پیدا میکنی خوب برخورد کن تا پسری دور برشوت هست بهت معرفی کنن 

چرا هیچی نشدی توام کارمندی

بابا همینو بعد سه سال کنکور قبول شدم همچین افتخاری کسی نکردم بعدم من همه چی برام فراهم بود امکانات همه جی باید تهران قبول میشدم اما اصلا اون موقع هیچی نمیفهمیدم چرا کنکور مهمه الان پشیمونم خیلی

بابا همینو بعد سه سال کنکور قبول شدم همچین افتخاری کسی نکردم بعدم من همه چی برام فراهم بود امکانات ه ...

خیلیا هستن سال اول قبول نشدن

خیلیاهم هستن سال های بعد حتی همین رشته تو رو هم نیاووردن 

بنظرم من همیشه با خودم میگم مثلا اگ زمانی پرستاز شدم همه که همسن هم نیستن یا وقتی معلم شدم 

پس فرقی نمیکنه 

مهم اینه که ۳۰ سالگی از خودت راضی باشی ک کار خوبی داری 

خب حقوق بگیر هستی ب ظاهرت برس چرا نرسی لباس های شیک و سنگین بپوش خواستگار هم پیدا میکنی خوب برخورد ک ...

میدونی من اصلا این تاپیک رو زوم حرفای شما رو شنیدم یکم احساس امید ب زندگی میکنم 

و گرنه من احساس میکنم فقط اکسیژن اضافی مصرف میکنم اصلا تو خیابون نمیتونم راه بم احساس بی لیاقتی میکنم احساس میکنم آدما منو ی جوری نگاه میکنن مسخره میکنن احساس میکنم همه میگن این ک همه جی داشت چرا هیچ پخی نشد 

میدونی من اصلا این تاپیک رو زوم حرفای شما رو شنیدم یکم احساس امید ب زندگی میکنم و گرنه من احساس میکن ...

برای دیگران زندگی نکن 

من همیشه اینو با خودم‌میگم و گرنه تاپیک های منو بخون مشکلاتم صدبرابر تو بوده تو سن ۲۰ سالگی ولی جا نزدم بلند شدم و دنبال پیشرفت خودم هستم با شرایطی ک دارم 

همیشه دنبال بهترین نسخه خودت باش نه دیگران