2777
2789
عنوان

خواهرم وقتی میادخونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 19 پست
متاهله زیاد بامن خوب نیست میونش هرکاریم میکنم انگار دمدمی گاهی خوبه گاهی بد خونسم راه نمیده چن دفعه ...

وا په چه پرو میاد خونت همه جا هم سرک میکشه.خونشم راه نداری بری.چشمتو ببند ببین خانواده شوهرت بودن چه میکردی.الانم شوهرت همون حالو داره.پس برا ارامش زندگیت و قبل بحث با همسرت خواهرتو بشون سر جاش .فوقش قهر میره و راحت تر میشی.اصلا رفتن تو اتاق خوابو علننا ممنوع کن.بگو همسرم بدش میاد.یا در رو قفل کن دوبار پرسید بگو فلانی بدش میاد کسی سرک به جای خصوصی و خلوتمون بکشه

خدایا مددی...

بعضیا کلا عادتشونه که به نظرم خیلی هم کار زشتیه حالا من میرم خونه کسی چشامو درویش میکنم سعی میکنم زیاد این ور اونور خونشونو نگاه نکنم مثلا گل های توی پنجره یا کولر و این چیزا چون انگار اون وسایل رو جزو حریم خصوصیشون می‌دونم برا هر کاری هم که بخام انجام بدم با اجازه خودشون اینکارو میکنم مثلا اگه زنداییم بگه فلانی برو از در یخچال قرصمو بیار میرم درو وا میکنم یا بگه برو از تو کابینت نمک رو بردار. بیا. اینکارو میکنم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا په چه پرو میاد خونت همه جا هم سرک میکشه.خونشم راه نداری بری.چشمتو ببند ببین خانواده شوهرت بودن چه ...

مامانم همش میگه بچست نادونه واینا چیکارکنم

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

بعضیا کلا عادتشونه که به نظرم خیلی هم کار زشتیه حالا من میرم خونه کسی چشامو درویش میکنم سعی میکنم زی ...

دیگه فک کنم من هم خیلی ضایعم زیادی🙂🤣

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مامانم همش میگه بچست نادونه واینا چیکارکنم

مگه نه متاهله.پس بچه نیست.چطور مامانتون برا شوهر دادنش نگفته بچس .برا بی ادبیاش میگه بچس.

نه گلم دو روز دیگه شوهرت غر میزنه.رفتار خواهرت باعث دعوا کدورتتون میشه.همین اول جلوشو بگیر ارامش زندگیت بهم نریزه.شاید اصلا میدونه حساسین عمدی میکنه حسوده به زندگیت.میخواد اختلاف بینتون بیفته.یا با شوهرت بحثت بشه.

خدایا مددی...