تو تاپیک قبلیم گفتن معلمو رو هوا میزنن سرو دست میشکنن بنظرم اصلا معلمی شغل شاخی نیس بخاطر هفت هشت تومن از زندگیت میزنی یا اگه از سوادش بخوایین بگین اکثرا لیسانس و لیسانس ب بالا دارن تو این زمونه
من 15 سال عشق معلمی بودم امسال استخدام شدم ..... روحیه معلمی باعث میشه ارتباطتت سالمتر بشه و این بین افراد زیادتری جذبت بشن . چ زن چ مرد چ دانش اموزای ک عاشقتن
زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلیم شغل خوبیه پرستیژ داره جای پیشرفت داره درامدشم اگه حرفه ای و رزنگ باشی تا ۶۰تومنم میرسه اینم بگم کی گفته درامد معلما۷/۸تومنه؟! الان سرایدار ها ۱۹تومن میگیرن معلما با رتبه پایین کم کمش ۱۴درامد دارن ک بنظرم برا ی شغل پاره وقت برا ی خانم ک با هر اتفاقی تعطیله میتونه شغل خیلیمناسبی باشه و اتفاقن کسی ک اینهمه دانش اموزو تحمل میکنه پس شوهرم تحمل میکنه😉
بحث سواد و حتی مقدار حقوق نیس.معلم ساعت کاریش کمه درواقع معلم میخوان که هم حقوقش بیاد هم تو خونه باشه کارای خونه رو تمام و کمال بکنه.سو استفاده کامل کنن از طفلک