2777
2789
عنوان

کی گفته برا معلما سرو دست میشکنن برا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست

کاری ب گفته ها ندارم 

ولی اینجوری صحبت نکن 

من 15 سال عشق معلمی بودم امسال استخدام شدم ..... روحیه معلمی باعث میشه ارتباطتت سالمتر بشه و این بین افراد زیادتری جذبت بشن . چ زن چ مرد چ دانش اموزای ک عاشقتن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعیت جامعه همینه هر چند پذیرشش برای عده ای سخته ولی با توجه به ساعت کاریش درآمدش خوبه مشغله آنچنان ...

اتفاقا براساس تفکر عموم وقتی میان خونه دزس فردارو مطالعه میکنن تو خونه ورقه اصلاح میکنن و سوال امتحانی مینویسن و تو خونه هم کار دارن 

خیلیم شغل خوبیه پرستیژ داره جای پیشرفت داره درامدشم اگه حرفه ای و رزنگ باشی تا ۶۰تومنم میرسه اینم بگم کی گفته درامد معلما۷/۸تومنه؟! الان سرایدار ها ۱۹تومن میگیرن معلما با رتبه پایین کم کمش ۱۴درامد دارن ک بنظرم برا ی شغل پاره وقت برا ی خانم ک با هر اتفاقی تعطیله میتونه شغل خیلی‌مناسبی باشه و اتفاقن کسی ک اینهمه دانش اموزو تحمل میکنه پس شوهرم تحمل میکنه😉

اتفاقا براساس تفکر عموم وقتی میان خونه دزس فردارو مطالعه میکنن تو خونه ورقه اصلاح میکنن و سوال امتحا ...

اون به مدیریت خود معلم برمیگرده 

خیلی ها هم همه ی کارها رو همون مدرسه انجام میدن 

من اولیا شاغل دارم ساعت ۷ تازه میرسن خونه این دیگه چه زندگی شد 

البته سو تفاهم نشه من ۱۹ سالگی ازدواج کردم زمانی که معلم نبودم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
معلم بودن اولا رو شخصیت اون زن تاثیر میذاره. به شخصه از وقتی معلم شدم روحیاتم زنانه تر و لطیف تر و ا ...

ولی شغل معلمی از مادر شوهر من ی ادم عصبی پرخاشگر کم طاقت ساخته میگه اگه باز بخان منو عمرا نمیرم

ولی شغل معلمی از مادر شوهر من ی ادم عصبی پرخاشگر کم طاقت ساخته میگه اگه باز بخان منو عمرا نمیرم

بله بعیا روحیاتشون ابدا سازگار نیست با این شغل، من از قبل هم ادم آرومی بودم اما وقتی معلم شدم صبور تر و اروم تر هم شدم 

چون علاقه نداشته 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....