2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 183 پست
نه تا کفت اسم خواهرمو نیار بتوچه و حق نداری اسمش بیاری منم گفتم دوست دادم با اون خواهر فلانی بعد پا ...

ببخشید نباید فحش می‌دادین...

شما خودتون شروع کردین

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
هیچی متوجه کارش،نمیشه بنظرم

شما که اون حرکت و کرد نباید به دعوا ختم میکردی یه زن باوقار فحش و ناسزا نمیگه با سکوتش طرف مقابل رو متوجه می‌کنه .من شوهرم همیشه میگه سکوت تو از صد تا فحش برای من بدتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براچی چندتا زن و زورکی جمع میکنی دور خودت؟که چی؟

ببین ما صبح و عصر میریم مغازه متاسفانه آنقدر بیکاریم ک اوضاع خرابه هد دفعه تو مغازه یکی هستیم خوارکی و چای و کلی حرف می‌زنیم زمان میگذره و واقعا اگه اینا نباشن من حوصله ندارم تو مغازه بشینم از طرفی روحیم هم بهتر میشه

امشب اصرارشون گردم بیاین مغازه من 

منم قبلش هی ب شوهرم زنگ میزدم چرا نمیای پیشم بیا

گفتم اگه نمیای بیام خونه ببندم

دیگه دیدم نمیاد منم گفتم دوستام بیان پیشم زمان بگذره.

بعد نشسته بودیم وسط مغازه ده دقیقه ام نشده بود.یهو شوهرم اومد اینام سریع بلند شدن

شوهرمم گفت ب من میگی بیا بعد پاتوق درست کردی

ببین ما صبح و عصر میریم مغازه متاسفانه آنقدر بیکاریم ک اوضاع خرابه هد دفعه تو مغازه یکی هستیم خوارکی ...

همینو با آرامش میگفتی میگفتی اگه تو نیومدی که اینا نمیومدن عزیزم.دیگه ادامه پیدا نمیکرد

شما که اون حرکت و کرد نباید به دعوا ختم میکردی یه زن باوقار فحش و ناسزا نمیگه با سکوتش طرف مقابل رو ...

اره واقعا اشتباه کردم دقیقا اوایل عقدمون من این اشتباهات و از روی بی‌تجربگی میکردم و چقدر دعوامون میشد بعدا یاد گرفته بودم سکوت کنم خدارشکر هیچوقت دعوامون نشد بحثمون به پنج دقیقه نمیکشید خیلی رابطمون خوبه خیلی بخدا دخترم آنقدر جساسه امشب همش میگفت مامان مث همیشه پیش هم بخوابین آشتی باشین

یعنی این رفتارا براش سنگین و عجیبه.هی میگفتم مامان بخاب میگفت تا آشتی نکنین نمیخابم .

شوهرمم رفت تو اتاق و گفت جتما ترکت میکنم اولین باره این حرفارو میزنه اصن یه آدم دیگست

ببین ما صبح و عصر میریم مغازه متاسفانه آنقدر بیکاریم ک اوضاع خرابه هد دفعه تو مغازه یکی هستیم خوارکی ...

الان اگه خدایی نکرده زندگیت ازهمه بپاشه یکی ازاین دوستای محترمت یه شب خونش راهت نمی‌ده پول بخوای روتو نمیگیره و.....

همینو با آرامش میگفتی میگفتی اگه تو نیومدی که اینا نمیومدن عزیزم.دیگه ادامه پیدا نمیکرد

خداشاهده گفتم .

گفتم اینا ب اصرار مت اومدن خیلی خجالت کشیدن هیج وقت نمیان که

هی میگفت چیزی نگفتم منم لجم می‌گرفت نمیفهمه

اره واقعا اشتباه کردم دقیقا اوایل عقدمون من این اشتباهات و از روی بی‌تجربگی میکردم و چقدر دعوامون می ...

هیچوقت ترکت نمیکنه عزیزم اون از عصبانیت این حرف رو زده مطمئنم.انشالله آرامش به زندگیت برگرده .زود از کوره در نرو.

منم مطمینم خواهرش حرفی زده روانه کرده سمت شما .چون میگی قبلش اینجا بوده .شما میدونین از کجا آب خورده ...

وآقعا یعنی مادر خواهرش چیزی گفتن؟چون قبلش مغازه من بودن و صندلی دوستامو دیدن اونجا بودن

ولی هیچوقت یادم نمیره عشق اول و اخرش، مادرشه واقعا دیگه مهری بهش،ندارم

منم خوشم از مادر شوهر و خانواده شوهر نمیاد زیاد، با اینکه بدی بهم نکردن خدایی هیچکدوم ولی خب باز قانون عروس هاس که این جا افتاده ولییییییی اینو بدون اگه مادرشوهرتم همچین حرف زشتی راجب تو پیش شوهرت میزد قطعا شوهرت کلی حرف به مادرش میزد، این نمیشه دلیل که تو دل سنگ بشی چون تو حرف زشت زدی اونم حق داشته ناراحت بشه

مثلا من یه بار پدرشوهرم گفت فلانی (یعنی من) زیاد حرمت گیر نیست و فقط و خب پیرمرده زیاد نمیدونه چی میگه تا برگشتیم شوهرم دید من هی ناراحتم زنگ زد به خواهرش گفت به بابا بگو هواسش باشه زنم کلی ناراحت شده از این حرف و اینا

پس بدون دو طرفس این چیزا

خداشاهده گفتم .گفتم اینا ب اصرار مت اومدن خیلی خجالت کشیدن هیج وقت نمیان کههی میگفت چیزی نگفتم منم ل ...

عیبی نداره حالا اتفاق افتاد ولی از این به بعد با سیاست زبون بگیرش عزیزم .همون‌طور که خودت میگی بار اولشه.اونم الان ناراحته مثل خودت مطمئنم.فردا اصلا انگار نه انگار که مشکلی پیش اومده مثل همیشه رفتار کن حتی اگه تو قیافه بود خودش متوجه میشه

اره واقعا اشتباه کردم دقیقا اوایل عقدمون من این اشتباهات و از روی بی‌تجربگی میکردم و چقدر دعوامون می ...

گفت طلاقت میدم فقط یه نگاه سرد بهش بکن. التماسشم نکن وگرنه بعدا میگه میخواستم طلاقت بدم خودت نزاشتی رفت دادگاه تو هم باهاش برو .....خودش کم میاره.....

وآقعا یعنی مادر خواهرش چیزی گفتن؟چون قبلش مغازه من بودن و صندلی دوستامو دیدن اونجا بودن

نمیتونم گناه بشورم ولی اگه حرفی هم زده باشه تو بلد باش قلق شوهرت رو بلد باش که کسی متوجه توی شما و زندگی شما نفوذ کنه عزیزم