2777
2789
خوشبحالشوت کاش منم جزپولداری فامیل شما حساب میشدم😂🥲😐

حخخخ

بعد شوهرمن با حقوق چندرغاز کارمندی از ۶ صبح بیداره 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی صدا تلاش میکنن

هر جا لازم بشه کور و کر میشن

صبرشون خیلی زیاده

تسلیمی تو کارشون نیست

با ادمایه با سواد و درست درمون مشورت میکنن

اهل مطالعه و تحقیق اند

بی توقع تلاش میکنن

شانس و هوش و استعداد و موقعیت خانوادگی هم موثره

از ادم های موفق زیادی شنیدم که اتفاقا در ایران راحت تر میشه در زمینه معیشتی موفق شد.ما باورهای اشتبا ...

دلار الان با یک ماه پیش چقدر فرقشه؟وقتی شرایط اقتصادی ثبات نداره هر چی تلاش کنی فقط درجا میزنی مگر اینکه کارت با ارز و دلار و طلا باشه ما نقش قربانی بازی نمیکنیم خود خود قربانیم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
دلار الان با یک ماه پیش چقدر فرقشه؟وقتی شرایط اقتصادی ثبات نداره هر چی تلاش کنی فقط درجا میزنی مگر ا ...

ادم های موفق هم در همین شرایط موفق شدن، شاید وضعشون از من و شما هم بدتر بوده عزیزم

ولی توکل کردن و تلاش

البته که تاثیرگذاره این شرایط ولی اینکه خودمون رو شکست خورده بدونیم و کم کاری های خودمون رو به شرایط بیرونی نسبت بدیم کاملا اشتباهه.