دوسه روز دیگه میگن وارد ایران شده الکی میگن یا کی ک داشته قاچاقی اومده ما نمیدونستیم این ویروس ها دست ساز این کار میکنن ک جمعیت کم کن دلم واسه بچه ها میسوزه واسه اونایی ک دفترچه بیمه ندارن واسه اونایی ک مریضی میگیرن پول ندارن برن دکتر
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
درگیری ریه داره.من صحبتهای یه دکتر گوش دادم میگفت این همون ویروس کروناس که توبعضیا سبکه عین سرماخوردگی تو بعضیام آنفولانزا میشه.سنگینش میشه کرونا که بدن درد و تب و حتی ممکنه درکیری ریه بشه.الان چون سال نو میلادی بوده اوج ویروسه که توبدنها میتونه ثوی تر بشه.یدترش ترس و وحشته که نباید تو دل مردم بیوفته
من موندم ملت این همه به قول خودشون مشکلات دارن چرا باز سر چیزای الکی جو میدن و سیاه نمایی میکنن و الکی شلوغ میکنن خوششون میاد لابد بابا ویروس آنفولانزای قطعا قطعا در حد کردنا نیست
درگیری ریه داره.من صحبتهای یه دکتر گوش دادم میگفت این همون ویروس کروناس که توبعضیا سبکه عین سرماخورد ...
عزیزم اون دکتری که این حرفو زده فکر نمیکنم اصلا دکتر باشه ویروس های سرماخوردگی کلی هستن کرونا آنفولانزا و....مگه میشه یه ویروس تو بدن یکی سرماخوردگی بشه بعد شدید بشه بشه آنفولانزا آنفولانزا یه ویروس جداست نه سرماخوردگی که شدید باشه عزیزم باور کن با توجه کردن به صحبتهای یه عده که معلوم نیست اصلا دکترم نیستن دارید خودتون رو عذاب میدید
یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
نه راست میگه مگه یادت نیس دوره کرونا هم میگفتن بدنتونو قوی کنید ترس به دلتون راه ندیدهرچی بدن قوی تر ...
آخه کوچید ویروس جدید بود فرق داشت این بیچاره ویروس سالهاست که هست جدید نیست که اشتباه ما این بعد از کرونا از اسم ویروس وحشت میکنیم ویروسی که جهش زیاد ندارن و سالها بوده خطری نمیتونه برامون داشته باشه فقط خب بیماری ادمو از کارو زندگی میندازه من الان خودم مریضم اژز صبح همش دراز مشم و کلی کارامدمونده
یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد