2777
2789
عنوان

خواهرم داره جدا میشه و شاهد میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 96 پست

بفرست بره همسرتو 

خواهرت بره از خیابون شاهد بیاره .

حتی اگر ۲۴ ساعت بود عقد کرده بودم می رفتم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا عجیبه همسن منه فکر کنم ۲۵سالگی عقد کرد ده ماه هم عقد بود قشنگ سالگرد ازدواجش بچ ...

همکلاسی منم مهر پارسال عروسیش بود

مهر امسال بچه‌ش ۲ ماهش بود

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
من عقدم

خوشبخت  باشی  عزیزم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همکلاسی منم مهر پارسال عروسیش بودمهر امسال بچه‌ش ۲ ماهش بود

اهوم  ولی  واقعا  خوبه  که  راحت  بچه  دار  میشن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شاهد طلاق با شاهد تو داادگاه فرق میکنه عزیزم شاهد خوندن صیغه خواسته ک بشه

وا خوب برا منم شاهد  واس محۻر خواستن  ک دونفر اوردم  

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

چرا همتون جبهه گرفتید طرف ما من کلا ۱۸ سالمه و خانوادم جورین که دوروز دیگ‌بگن اره من از خدام بوده رف ...

زندگیشون خیلی وقته ک بهم خورده دیگه تموم شده رفته تهش ی امضاعه اینهمه صغری و کبری چیدن نداره ک

🌷✨️
خواهر اسی هم برا محصر میخواد

میدونم 

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

چطوری سنگدل بهتری؟؟. ما هنوزم بهت فکر میکنیم

بهترم رفتم چن روزی خونه بابام!فداتم عزیزمی قشنگم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤