2777
2789
عنوان

خواهرم داره جدا میشه و شاهد میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 96 پست
خداوکیلی این خرافات چیه میگید؟یعنی شوهر خواهرش یا خواهرش قبلا شاهد طلاق کسی شده ک الان دارن جدا میش ...

متوجه کلامم نشدی گلم 

کاملا طبق باور های اسی گفتم 

وگرنه من کلا اعتقاد به اینجور چیزا دعا و چشم و... ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا خودش میگه ۱۸ سالمه و ۲ ساله عقد کردم و تازه عروس محسوب میشم بخاطر سنمانگار تازه عروسی ربطی به س ...

ببین اصلا بحث سن نیست ، حماقته محضه تو این موقعیتا به داماد یا عروس بگن بیا امضا بزن 

درست نیست واقعا، خونوادش موندم چرا این پیشنهادو دادن 

...
دوست من 23ازدواج کرد و مادر شد

اووه  چه  زود

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
والا خودش میگه ۱۸ سالمه و ۲ ساله عقد کردم و تازه عروس محسوب میشم بخاطر سنمانگار تازه عروسی ربطی به س ...

بیا بزن راحت شی!

خوبه خودت میگی دوسال عقدم میدونی چند وقته رفتم سر خ نه زندگیم که جبهه میگیری

مثل این میمونه که یه آدم ۲۰ ساله بگه من تازه از شکم مامانم در اومدم 

بس کنید تروخدا 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

اگر هم چیز ب حقهه ک بره اگر میخاد ب دروغ شاهد بشه نره من اون گسانی ک اومدن دست گذاشتن رو قرآن ...

شاهد طلاق با شاهد تو داادگاه فرق میکنه عزیزم 

شاهد خوندن صیغه خواسته ک بشه

🌷✨️
چرا همتون جبهه گرفتید طرف ما من کلا ۱۸ سالمه و خانوادم جورین که دوروز دیگ‌بگن اره من از خدام بوده رف ...

اسیاب به نوبت 

یک روز توام روزگارت به پست خواهرت میخوره اونم همین حرف هارو تحویلت میده

ربطی به سن نداره تازه عروسم نیستی

دیگه ی شاهد طلاق بودن که کاری نداره خواهر کار خواهر رو راه نندازه دیگه واویلا

اتفاقا با همسرت برو کنار خواهرت باش بعد جدایی بهش دلداری بده تنهاش نذار

این بچه بازیا چیه

‏در‌ من خری به گل نشسته.