یسنادخترمامانی مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 عنوان کسی هست کودک هشت ساله داشته باشه کلاس دوم | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 40 پست دختر من بمدت ده روز تقریبا بیمارستان بخاطر عفونت ریه بستری شد تقریباه دوماه پیش کم خون هست و مینور از ۶ سالگی باشگاه می رفته جدیدا خیلی خسته هست.و صبح که بیدار میشه ساعت ۷ شب ۱۱ میخوابه ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد 1403/10/18 | 23:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 خستگیش بخاطر دیر خوابیدنه ، چندین شب زود خاموشی بزنید عادت میکنه باشه عزیزم الان بهش گفتم دیگ نمیذارم کلاس بری انقد دیر میخوابی ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 11864 ازاول مهر شاید ۵ ۶ بار دکتر بردم ده روزم بستری شد بیمارستان الان مکملی مصرف میکنه؟ تغذیه ش خوبه؟ویتامین ۳ همه بچه ها و بالغین نیاز دارن اهن هم دوره ای همه بچه ها باید مصرف کنن حالا بسته به نیازشون
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 من شربت سندروس میدم به بچه هامتقویت سیستم ایمنی بدن دکترداد؟ ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 بهش فروگلوبین بی ۱۲ پلاس بده البته از دکتر بپرس میبرم دکتر ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 11864 میبرم دکتر اره ببر دکتر مطمئن تره بگو بنا بر نیازش مکمل بده خصوصا ک لاغره معمولا بچه های لاغر منعی برای استفاده مکملا ندارن
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 الان مکملی مصرف میکنه؟ تغذیه ش خوبه؟ویتامین ۳ همه بچه ها و بالغین نیاز دارن اهن هم دوره ای همه بچه ... نه باورت میشه ده روز بستری بود دوماه پیش الان دوماه داره داروی ریه والرزی رو میخوره ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
سلین۱۲۳۱ عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 6223 عفونت ریه داشت یعنی چکار باید کنم؟میخوام ببرم دوباره اسکن ریه ببرش دکتر دختر کوچیکه من 1سالشه از 1مرداد تا الان 5 بار بستری بخاطر تنفس و عفونت ریه
beheshtttammm عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1828 دکترداد؟ از داروخانه پرسیدمیکساله به بچه هام میدم خداروشکر خوبن و کمتر مریض میشن. دوتا طعم داره شکلاتی و پرتقالیبچه های من طعم شکلاتی رو دوست دارن
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 اره ببر دکتر مطمئن تره بگو بنا بر نیازش مکمل بده خصوصا ک لاغره معمولا بچه های لاغر منعی برای استفاده ... لاغر هست اره امیدوارم بهتر بشه ۲۴ کیلو ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 از داروخانه پرسیدمیکساله به بچه هام میدم خداروشکر خوبن و کمتر مریض میشن. دوتا طعم داره شکلاتی و پرتق ... ممنونم گلم چشم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
جوجه_ریزه عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 11864 نه باورت میشه ده روز بستری بود دوماه پیش الان دوماه داره داروی ریه والرزی رو میخوره به دکترش بگو بده
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 ببرش دکتر دختر کوچیکه من 1سالشه از 1مرداد تا الان 5 بار بستری بخاطر تنفس و عفونت ریه اها مال شما خیلی کوچک از وقتی مدرسه رفت همش مریض ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
beheshtttammm عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 1828 نه باورت میشه ده روز بستری بود دوماه پیش الان دوماه داره داروی ریه والرزی رو میخوره عزیزم برای بچه ت حرز امام جواد بگیر بنداز به گردنش البته باید به بازوی راست بسته بشه ولی چون برای بچه سخته برای همون بنداز گردنش..من برای جفت بچه هام تهیه کردم
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 به دکترش بگو بده خدابخواد شنبه ببرمش دکتر دوباره ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 6960 عزیزم برای بچه ت حرز امام جواد بگیر بنداز به گردنش البته باید به بازوی راست بسته بشه ولی چون برای بچ ... عزیزم بیشتر راهنمایی میکنی؟دلیل اینکار چیه؟من خیلی درباره این دخترم خوابای بد میبینم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد