2777
2789

واقعا خستم از شوهرم 

تو زندگی خوشحال نیستم خونمون رو از کنار خانوادش جا ب جا نمیکنه ،نمیزاره باهاش حرف بزنم ،از احساساتم و ناراحتی هام بگم اصلا فرصت یک دونه غر زدن رو نمیده ،فرصت خالی کردنمو نمیده ،همیشه قبل از اینکه اولین جملم تموم شه میگه تورو خدا حوصلتو ندارم شرو نکن هرگز نزاشت چیزی بگم نمیدونم حوصله چیو نداره ،

رو پرتگاه خیانت وایسادم کافیه ی نفر دل ب دلم بده ،ی نفر بگه اخی عزیزم تعریف کن ببینم چی شده ...تا فاتحه زندگیم خونده بشه و آبرو و اعتبار و شخصیتمو فراموش کنم و بیوفتم تو بغلش و شرو کنم از زندگیم گفتن 

میخام بهش بگم یک ماه کامل من برم خونه مامانم و تمام ارتباطمو با خودش و خانوادش قطع کنم ینی بلاکشون کنم ک هیچ تماسی پیامی رد و بدل نشه تو این مدت خاس پسرمونو ببینه با مامانم هماهنگ کنه و حتی اندازه ی سلام هم باهام رو ب رو نشه تا یک ماه خودش و خانوادشو فراموش کنم ،بلکه شاید آرامش گرفتم و ترس تنهایم ریخت و ازش خاستم جداشیم ،ب نظرتون ی ماه تنهایی و کلا این فکر خوبیه برا مدیرت روان و احساساتم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم درکت میکنم خسته ای

قطعا یک مدت برو استراحت و فکرت آزاد کن

ولی به جدایی فکر نکن. قطعا این شرایط عوض میشه

اگر همسرت آدم سالمیه زندکیت بجسب بخاطر بچه ات و زندگیت

نمیدونم والا 

ولی قسمت پرتگاه خیانت بیخیال شو 

همین که باهاش ازدواج کردی میگی ازش راضی نیستی 

دیگه یه مرد دیگه میخواد چیکار کنه این وسط 

بچسب به زندگیت یا بسازینش یا هم اگه نخواستی بعد تصمیم بگیرین براش 

ولی اون راهو نرو که تا همیشه حالت خراب میکنه 

به خودت زمان بده خودت رو اینقدر سرزنش نکن .اعتماد بنفس داشته باش .نگران نباش همه چی درست میشه .دلت ش ...

کلا ازش خسته شدم دوسدارم ی مدت نبینمش فراموش کنم شوهرمه هنوز ،از محیط خونه و نزدیکی ب خانوادش متنفرم 

نمیدونم والا ولی قسمت پرتگاه خیانت بیخیال شو همین که باهاش ازدواج کردی میگی ازش راضی نیستی دیگه یه م ...

خب منم میگم الان پام رو پوست موزه میدونم ک اگر ادامه پیدا کنه احتمال داره خیانت کنم پس ی مدت برم باهاش ارتباط نگیرم ک آرامش خودمو پیدا کنم

کلا ازش خسته شدم دوسدارم ی مدت نبینمش فراموش کنم شوهرمه هنوز ،از محیط خونه و نزدیکی ب خانوادش متنفرم

درکت میکنم خیلی شرایط سختی هست. از اول همینطور بودین با هم یا این اواخر اینجوری شدین؟  

عزیزم درکت میکنم خسته ایقطعا یک مدت برو استراحت و فکرت آزاد کنولی به جدایی فکر نکن. قطعا این شرایط ع ...

ولی آدم سالمی نیس

ی مدته دارم رو اختلالات شخصیتی مطالعه میکنم ی خانواده تاکسیک با ژنتیک خودشیفته 

ی جلسه رفتم روانشناس از کارایی ک خاهرشوهرم در حقم کرد گفت اون بشدت بیماره و اختلال شدید خودشیفتگی داره 

درکت میکنم خیلی شرایط سختی هست. از اول همینطور بودین با هم یا این اواخر اینجوری شدین؟

همیشه شوهرم موقعی ک نیاز دارم ب اینکه ی هم صحبت داشته باشم زود استپ میکنه و میگه با من از مشکلاتت حرف نزن وقتی با دیگران حرف میزنم گلایه میکنه ک چرا آبروی منو خانوادمو پیش بقیه میبری