2777
2789
عنوان

استرس کنکور نابودم کرده عکس

128 بازدید | 18 پست

واقعا خودم تا شرایطش نبودم راحت قضاوت میکردم میگفتم کنکور یه بخش زندگیه اشتباهه انقد رو خودشون فشار میارن ولی الان دارم تجربش میکنم

یهو به خودم میام میبینم از استرس وسط تست زنی انقد دستمو گاز گرفتم خونمرده شده دردشو حس نکردم  

مو نمونده برام ریزش شدید گرفتم 

دستام میلرزه از استرس

اشتهام کور شده وزن کم کردم 

عفونت دارم فرصت نکردم برم ماما

کنکور برا من فقط درس و شغل نیس 

تنها شانس زندگیمه واسه نجات خودم 

واسه اینکه فرار کنم از این محیط 

مجبورم برم...

کنکور تنها راهت نیست،

انقدر برای خودت بزرگش نکن،

اگه موفق شی خیلی خوبه اما اگه نشی هم واقعا فدای سرت مسیرهای دیگه رو امتحان کن 

من سال‌های زیادی پشت موندم اتفاقا موفق هم شدم اما وقتی به عقب نگاه میکنم حس میکنم نباید انقدر خودم رو اذیت میکردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کنکور تنها راهت نیست،انقدر برای خودت بزرگش نکن،اگه موفق شی خیلی خوبه اما اگه نشی هم واقعا فدای سرت م ...

باور کن راحت ترین راه برای موفقیت همین کنکوره. اگه از دستش بدی، دهنت سرویس میشه. چون اون موقع برا مدت ها هیچ استراتژی ای نداری زمان میبره تا خودت رو پیدا کنی. مخصوصا برای پسری که سربازی در کمینشه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
کنکور تنها راهت نیست،انقدر برای خودت بزرگش نکن،اگه موفق شی خیلی خوبه اما اگه نشی هم واقعا فدای سرت م ...

خانوادم سخت گیرن تفکرشون قدیمیه 

تنها امیدم اینه شهر دور بزنم برم

موفق باشی قشنگم🫶🏼 

باور کن راحت ترین راه برای موفقیت همین کنکوره. اگه از دستش بدی، دهنت سرویس میشه. چون اون موقع برا مد ...

من اینطور فکر نمیکنم و اطرافم پر از آدم‌های موفقه که تو کنکور توفیق آنچنانی به دست نیاوردن