2777
2789
عنوان

شوهرم میگ بهم خیانت می‌کنی ➕ شات پیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 97 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه فکر اساسی بکن یا جدا شو یا به هیچ وجه بچه دار نشو 

بعد ۱۵ سال زندگیم با دوتا بچه ۵ ساله شکاک و بدبین شده ، خودش هم  قبول میکنه که بیماره 

خودمم کم کم دارم افسردگی میگیرم

منم نه راه پس دارم نه پیش ، فقط به خاطر بچه هام

تاپیک قبلم راجب اینستاس اومده اون ماجرا رو به مامانم گفته مامانم عصر اومده گریه و زاری داد و هوار که ...

وا خب توام بگو الکی بهم تهمت میزنه همش بهم شک داره. چرا از حقت دفاع نمیکنی نذار سیاه بخت بشی 

پول نداریم واقعا پول روانشناس نداریم ی بار تلفنی زنگ زدم گفتن 5 جلسه 7 ملیون

شاید کاربر عزیز بتونه کمکت کنه : @masumehjoon    

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من از شما معذرت خواهی میکنم خانمقصد نداشتم ناراحتتون کنم

نه ناراحت نشدم ، جسارت نکردم .. حالم مساعد نیست ، دوست دارم نظرتونو بدونم گفتین ریشه در قبل از ازدواج داره 

من نمیتونم همسرم رو درک کنم اون بهم ثابت می‌کنه عاشقمه بعد در عین حال می‌تونه ازمم بیزار باشه .. امروز قبل اینکه این مسئله اتفاق بیوفته از ته قلب خوشحال بود مدام برام با آهنگ لبخونی میکرد ینی انگار دنیا به اسمش بود 

این موضوع که پیش اومد بهم می‌گفت تو کثیفی تو جواب کدوم گناه منی بهت شک دارم و ..

خب من به چی دلخوش باشم کدومشو باور کنم