2777
2789
عنوان

شوهرم میگ بهم خیانت می‌کنی ➕ شات پیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 97 پست
🙂💔 نمیتونم جداشمنمیتونم خودکشی هم کنم مامانم چی میشه ؟ حتی میترسم پشت شوهرم بد بگنهرچقدر خدارو صدا ...

چرا خودکشی 

اگر بفرض اینکارو انجام بدی میگن اره ی مشکلی داشت که ترسید خودکشی کرد 

اصلا به خود کشی فکر نکن عزیزم 

جدام نشو وقتی شرایطش نداری چون برات سخت میشه اگر تواناییش داری ببرش مشاور و سعی کن اعتمادش جلب کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🙂💔 نمیتونم جداشمنمیتونم خودکشی هم کنم مامانم چی میشه ؟ حتی میترسم پشت شوهرم بد بگنهرچقدر خدارو صدا ...

پشت شوهرت بد بگن؟ چقدر امثال شمارو دیدم که تهش کشته شدن یا تو خونه زندانی و بدبخت تر اون بچه هایی هستن که ماسوز یک پدر شکاک روانپریش شدن تهش یا فرار کردن یا خودکشی یا یک مشکل روانی پیدا کردن

خجالت از خودت از بدنت نمیکشی که میگی پشت شوهرم بد بگن؟ مگه خدا خلقت کرده که زیر دست همچین آدمی نابود بشی؟ بعد از خداهم کمک میخوایی راه معلومه این مرد جاش تیمارستانه شما هم جات توی یک زندگی بهتره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگر نمیره برای درمان روانپزشکی جدا شومشابه شما یک مراجع دارم با این تفاوت که خانم سه تا بچه داره که ...

شوهر منم همینارو میگه 

همیشه میگه می‌خوام تو مشتم باشی 

دوست داره من تحت کنترلش باشم 

از کی متوجه این رفتارش شدی؟

چه رفتاری؟ کلا آدم شکاکی هست بیرون رفتن و .. خیلی به سختی میتونم برم 

اینم دومین باریه که بهم میگه بهت شک دارم 

شاید باورت نشه ولی این حرفش نابودم می‌کنه خوردم می‌کنه 

شوهر منم همینارو میگه همیشه میگه می‌خوام تو مشتم باشی دوست داره من تحت کنترلش باشم

بدبختی اینه ادم های بدبین درمان راهم قبول نمی کنند وون بدبین هستند یعنی من مشاورم به جرات میتونم بگم نوددرصدشون حاضر به درمان نیستند 

تمومش کن 

پر قدرت و بهت میگم تو میتونی😍

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

این آدم روانیه آخر یه بلایی سرت میاره یه انگ بی آبرویی هم بهت میزنه. بهتره زودتر با خونوادت صحبت کنی

تاپیک قبلم راجب اینستاس 

اومده اون ماجرا رو به مامانم گفته 

مامانم عصر اومده گریه و زاری داد و هوار که تو چرا انقد هاری شوهرت میگه اینستا نداشته باش نباید داشته باشی درحالی که من هزار بار به شوهرم گفتم اشتباه کردم پنهان کاری کردم منو ببخش بعد سه روز آشتی کرد ولی برای اینکه خودشو تبرعه کنه به مامانم گفته پنهانی من می‌ره اینستا با رفیقاش حرف میزنع مامانمم میگه تو زندگی کن نیستی رفیق مهمه برات

عزیزم من با خونوادم راجب چی صحبت کنم 

چه رفتاری؟ کلا آدم شکاکی هست بیرون رفتن و .. خیلی به سختی میتونم برم اینم دومین باریه که بهم میگه به ...

منظورم همین شک و بددلیش هست‌‌‌..‌‌.واقعا راهی برای جدایی نیست؟ بخدا حیفه سنی نداری تو زندگی با این آدم هزارتا بلا سر اعصاب و روانت میاد‌‌...کاش یه کاری میشد کرد

یا حداقل می‌رفت روانپزشک چون با روانشناسم مشکلش حل نمیشه باید یه مدت دارو مصرف کنه