2777
2789
دوران بارداری استرسی عصبی نبودی؟

از شوهرم دور بودم خونه مامانم بودم چون خونمون پله داشت 

خیلی اذیت بودم اصن یه آدم دیگه شده بود همش زر زرو گریه 

مث خرس غذا میخوردم ۵۰کیلو بودم شدم ۸۸کیلو 

دخترمنم خیلی گریه میکردولی بقیه ی نوزادهاهمش خواب بودن

تا۴۰روزاونطوری بود

بعدچهلمشوکه ریختیم بهترشد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم کلی دکتر بردم هیچیش نبود ولی کاملا گریه ها و رفتاراش غیر طبیعی بود

بچه هایی که فتق دارن زیاد گریه میکنن معمولا از دوران بارداری وجود داره حالا اگه پسر ها داشته باشن موقع درد اندام تناسلیشون باد میکنه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خیلی خوبه الانم خیلی بازیگوشی میکنه کارایی انجام میده همسناش نمیکنن و خیلی باهوشه و با محبت

بچه دخترخاله من خیلی آرومه فکر میکردی فرشته ست یه شب رفتن خونهٔ یکی مهمونی انقد گریه کرد خلاصه فهمیدم هر بچه ای تو یه شرایطی گریه میکنه

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

بچه م همینطوری بود اینا احتمالا یه دردی دارن متوجه ش نمیشیم به مرور خوب میشن

وقتی یه سالش بود مادرجونش گفت این بچه ی چیزیش هست سرکتاب باز کرد با اینکه من مخالف بودم گفت دعا داره از همون موقع خوب شد 

بچه هایی که فتق دارن زیاد گریه میکنن معمولا از دوران بارداری وجود داره حالا اگه پسر ها داشته باشن مو ...

برای دخترا چجوریه علائمش از بچگی هست؟ مادربزرگ من میگفت از زیاد ایستادن گرفته

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

برای دخترا چجوریه علائمش از بچگی هست؟ مادربزرگ من میگفت از زیاد ایستادن گرفته

نه به اون ربطی نداره دختر ها هم زیاد گریه میکنن خواهر زاده خودم دختر بودتا دوسالگی متوجه نشدیم زیاد جیغ میزد به حدی که همیشه روی پامون بود بعد عمل آروم شد

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم