2777
2789

تازه فهمیدیم کلی مشکلات داره  اون خونه

پولشم دادیم 

قرداد امضا کردیم 

اگه پولمونو ندن چی؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به قراردادتون هم داره که تووش خیار غبن و...داشته باشه یا نه

کلا از این به بعد هرقراردادی نوشتید،یه کسی که آشنا هست به مسائل و قوانین با خودتون ببرید و با دقت بیشتری قرارداد بنویسید،اینطوری بیشتر به نفعتونه

میشه. فسخ کرد فقط یه مبلغی به عنوان پشیمانی کم میکنن از پولتون.

اگه مشکلش زیاد حاد نیست بیخیال شو.

حالا متوجه چه مشکلی شدین؟؟؟؟

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
نظر من هم همینهمتاسفانه،ما ۲ماه پیش ۵میلیون به بنگاه دادیم،هیچکاری هم نکرده بود،همش هم طرف صاحبخونه ...

اینا و سر دفترا خیلی پولای مفتی درمیارن ، به خصوص املاکیا، مسخره س، بیشترشون رو هم موقع دیدن ملک باید مثل هروس ببری مثل عروس برگردونی سر جاش

اگه زودی مستاجر پیدا بشه،شاااید اون اجاره یه ماه هم ا تون کم نشه

اگه دیر پیدا شد و صاحبخونه خواست منتظر بمونه که مستاجر پیدا بشه تا پولتون رو بده،بهش بگید به اون پول احتیاج دارید و....تا زودتر پول رو برگردونه