2777
2789

بخدا خیلی قشنگ و خوب پیش رفت خداروشکر انشاالله واسه این زایمانم همینجور به خوشی بگذره حتی لحظات دردش شدید بود ولی فقط دعا میکردم تموم شه وبچمو ببینم بعدش کلی ادم دم درد زایشگا منتظر من و استرسشون بیشتر ازمنه باور کن اون لحظه جا اینکه شوهرم کمکم کنه من حواسم بهش بود که هول نشه تو رانندگی و اوردن وسایل اینقد اروم بودمو سطح تحملم بالاس 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای ماما بهت نگفت جیغ نکشی؟

چرا گفت 

ولی من درد داشتم 

تموم کمر و شکمم از امپول فشار داشت بهم میپیچید 

انگار گذاشته بودنم لای منگنه 

انقدر درد داشتم حس کردم دارم میمیرم

یادمه اشک میریختم و از پرستار خواستم مادرمو با همسرم صدا کنن بیان بالا سرم تا مادرم اومد دستشو بوسیدم گفتم مامان منو ببخش 

اگه من چیزیم شد خودت بچمو بزرگش کن 

شوهرم میزد توی سرش میگفت حرف نزن بس کن دیگه 

مامانمم گریه میکرد و در دهنمو میگرفت ک حرف نزنم 

همه گریه میکردن برام 

واقعا خیلی سخت بود 

کل فامیلامون افتاده بودن ب نماز خوندن و دعا کردن برای من وقتی حال منو دیدن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
الان دقیقا همین تو فکرم بود هر کی یه نظری داره میده

بله.واقعا ممکنه یکی زایمان بدی داشته باشه واینجا بگه و شما استرسی بشی.

خودم طبیعی زایمان کردم ولی نه فیلمی سعی کردم درباره ش ببینم ،نه پرسیدم از کسی.

چون هرکسی یه چیزی میگه 

خودم راضی بودم.

مادرتون زایمانش چطور بوده؟خودم زه ژنتیک اعتقاد دارم.

بله.واقعا ممکنه یکی زایمان بدی داشته باشه واینجا بگه و شما استرسی بشی.خودم طبیعی زایمان کردم ولی نه ...

متاسفانه هر چهار تا زودرس🤦‍♀️

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ساعت ۶ بعداز ظهر کیسه آبم پاره شد رفتم دکتر تا امپول و ایجور چیزا زدن دردام از ساعت ۹ شروع شد من گریه میکردم داد نمیزدم تا ساعت ۱۲ و ربع شب که دخترم دنیا اومد حقیقتا دهنم سرویس شد ولی یادم نمیاد از هیچیش انگار وسطاش بیهوش میشدم ...خود زایمانو مشکل نداشتم ولی با بخیه ها و بقیه چیزاش مشکل داشتم

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼
متاسفانه هر چهار تا زودرس🤦‍♀️

خب همونطور که گفتم همه مثل هم نمیشن.پیاده روی کن.سعی کن روحیه بالایی داشته باشی.نگران نباش.این برای همه هست دیگه.انشالله براحتی وسلامتی فارغ بشی.طبیعی خوبیش اینه که بعد از زایمان خیلی سبک و راحتی.