2777
2789

علاعمش چجوریه 

من پسرم پنج ماهشه دیشب تب کرد الان یکم داغه ولی ن اونقد استا دادم دکتر گفت ینی بده دادم تبش اومد پایین پی پی کرده از دیروز تا الان ۱ بار ولی اون یکبارم خوب خوب کرد و دیگ نکرد 

اومدم بهش اب سیب بدم بالا اورد البته توی استفراغش مو دیدم 

نمیدونم مریض شده یا چی 

اسهال ک نیست مطمعنم از استفراغشو تبش میترسم و بی قراریش 

ویروس نیست؟ 

خیلییی نگرانم 

حالم اصلا خوب نیست 

توی این شهر غریب کوفتی ام هیچ احدیو ندارم برم پیشش یکم کمکم کنه شوهرمم ک تا خدا میای ی چیزی میگی ده تا بارم میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویروسه دیگه دخترمنم اب میخوردبالامیاووردواشتهایی نداشت اسهالم درحدروزی یک باربویااصلانبود

الان اون خوب نشده سرفه وگلودردداره طفلکی حالم اصلاخوب نیس

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ویروسه دیگه دخترمنم اب میخوردبالامیاووردواشتهایی نداشت اسهالم درحدروزی یک باربویااصلانبودالان اون خو ...

شیر میخوره ولی میدونی از دیشب تا الان یک بار بالا اورد 

دخترت چند وقتشه 

خیلی بده بچه ادم مریض بشه

شیر میخوره ولی میدونی از دیشب تا الان یک بار بالا اورد دخترت چند وقتشه خیلی بده بچه ادم مریض بشه

خب پس شایدواس دندونشه دخترمن همزمان باویروس۴تادندون دراورددخترم هروفت دندون دبیاره استفراغ میکنه یه بارکرده حتماواس دندونشه

دخترم یک سالونیمشه اره خیلی سخته کاش ادم خودش مریض بشه بچش نه

خیلی بی جون شده دخترم الانم تب سرفه وگلودرداره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
خب پس شایدواس دندونشه دخترمن همزمان باویروس۴تادندون دراورددخترم هروفت دندون دبیاره استفراغ میکنه یه ...

ببین دخترم من تایکم میخوردبالامیاورد

ازدیشب تاحالااستفراغ ندلشته حتمتدندون درمیاره