2777
2789
عنوان

کیا میرن تشریح جسد پیرا پزشکیا

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 70 پست
آها خب شما که به رشتتون مربوطه من به عنوان وکیل مملکت چرا آخه باید تشریح جسد یه دختر ۱۷ ساله رو میدی ...

وای...واسه شما بدتره فکر کنم تر و تازه است جسدا🧑‍🦯‍➡️

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

نبابا داداشتون جسارتا لوسن مگه نه منم کلی رفتم تازه هر سریم من جسدو بغل میکنم برمیگردونم کل روپوشم ک ...

اره خیلی لوسه و ترسو، هرشب به مامانم پیام میده من خواب اون جسدو میبینم، دوست داریم بگیریم بزنیمش😂 بهش میگیم وقتی میترسی چرا گفتی علاقه داری

بچه هم بودیم تا دست یکیمون زخم میشد این از هوش میرفت تا خون میدید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای...واسه شما بدتره فکر کنم تر و تازه است جسدا🧑‍🦯‍➡️

آره تازه بود مگه تازه مونده داره اخه؟😂😂

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

شماها چون کلا تو بیمارستان این چیزا رو زیاد میبینین عادت میکنین من خون ببینم غش میکنم😑😂

خب من که نرفتم بیمارستان تا عادت کنم فعلا😭😂

اره خیلی لوسه و ترسو، هرشب به مامانم پیام میده من خواب اون جسدو میبینم، دوست داریم بگیریم بزنیمش😂 ب ...

چه انتخاب رشته ی منطقی ایم انجام داده بنده خدا😂💔

احتمالا

راجب اتاق عمل و هوشبری چی...ببخشیدا من دوستم دانشجوی این رشته هاست الان برای حرکت بعدیم لازمه که اینو بدونم راجبش😂🧑‍🦯‍➡️