2777
2789
عنوان

کیا میرن تشریح جسد پیرا پزشکیا

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 69 پست
چه خفنننمنم زیاد رفتم دیگه مسئول جابجایی جسدا شدم😂🗿

ما کلا یه جلسه رفتیم حالمون زیر و رو شد برگشتیم🤢

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهه...

اخه من داداشم پزشکی میخونه، بعد برای تشریح جسد بردنشون این غش کرده، 5 روز بیمارستان بود انقدر حالش بد شد 

بعد این داداش منو مسخره کرد گفت مارم بردن عین خیالمون نبوده، من گفتم این دندونه داره دروغ میگه خودشو ببره بالا😂

نه عزیزم دندون نداره این که برن یا نه اختیاریه ولی پیراپزشکی اکثر رشته هاش داره

فکر کنم برعکسه ها...اخه من دندونپزشک اشنا میشناسم استادشو با کتک بردتش تشریح😂💔

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

پرستارم

آها خب شما که به رشتتون مربوطه من به عنوان وکیل مملکت چرا آخه باید تشریح جسد یه دختر ۱۷ ساله رو میدیدم😭 هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

فکر کنم برعکسه ها...اخه من دندونپزشک اشنا میشناسم استادشو با کتک بردتش تشریح😂💔

والا منم چند نفر از دوستام و برادرشوهرام میگن اختیاریه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من داداشم پزشکی میخونه، بعد برای تشریح جسد بردنشون این غش کرده، 5 روز بیمارستان بود انقدر حالش ب ...

نبابا داداشتون جسارتا لوسن مگه نه منم کلی رفتم تازه هر سریم من جسدو بغل میکنم برمیگردونم کل روپوشم کثیف میشه مجبورم هر شب بشورمش😂💔🗿

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

ای بابا من چقد روحیم خشنه پس😂🧑‍🦯‍➡️

شماها چون کلا تو بیمارستان این چیزا رو زیاد میبینین عادت میکنین من خون ببینم غش میکنم😑😂