2777
2789

با وضعی که نهایی ها دارن میانگین معدل پارسالو‌ ببین 

بعد میان میگن‌ من کل دوره دبیرستانم معدلم ۲۰ بود 

شما نمی فهمین دانش اموزای‌ جدید تنبل شدن 😂

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اشتباه میکنند تنبلی میکنن

چه تنبلی دوست عزیر ؟ 

امتحانای  چند سال پیشو‌ الان تو کلاسی ها هم نمیدن‌ چه برسه پایان ترم 

دانش اموزا که تنبل شدن، هیچی نمیتونه این حقیقتو انکار کنه که اکثریت بچه ها درس نمیخونن.امتحانات هم در هر دورانی برا اون دوران سخت محسوب میشده.شاید در حد الان سخت نبودا ولی مسلما اندازه الانم امکانات آموزشی نبوده

دبیرستانیم امتحان هارو کنکوری میگیرن

کنکور و نهایی جوری شده که حتی با سال قبلشم‌ نمیشه مقایسه کرد چه برسه به ۱۰ سال پیشش‌ 

چه تنبلی دوست عزیر ؟ امتحانای چند سال پیشو‌ الان تو کلاسی ها هم نمیدن‌ چه برسه پایان ترم

به شدت دارن سخت میگرن من وقتی برگه امتحانات پسرم رو میبینم میگم چه دلیلی داره انقدر سوالات رو بپیچونن و سخت طرح کنن انگار خوششون میاد دانش آموزا افت داشته باشن 

حتی کنکور! سوال‌های کنکور دهه ۸۰ و ۹۰ در مقابل چند تا کنکور اخیر شوخی‌ای بیش نیست. ولی اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم بچه‌های الآن با توجه به امکاناتی که در اختیار دارن زیاد هم دل به درس نمیدن. 

دانش اموزا که تنبل شدن، هیچی نمیتونه این حقیقتو انکار کنه که اکثریت بچه ها درس نمیخونن.امتحانات هم د ...

باید معلم باشی تا اینو درک کنی که چقدر بچه ها تنبل شدند و‌بی تمرکز...قبلاً تو‌کلاس یاد می‌گرفتند حداقل الان حتی اون کار رو هم نمیکنند

باید معلم باشی تا اینو درک کنی که چقدر بچه ها تنبل شدند و‌بی تمرکز...قبلاً تو‌کلاس یاد می‌گرفتند حدا ...

علاوه بر سختی کنکور و نهایی 

شما یه آمار از تحصیلات راننده اسنپ ها بگیر میتونی بفهمی چرا بی انگیزه شدن 

یعنی سوال خارج از کتاب اومده تو‌این دو‌سال؟ کدوم سال چه درسی؟

همین نهایی های پارسال امتحان زبان دوازدهم بچه ها فقط نمره قبولی گرفتن یا فیزیک دهم قشنگ سخت ترین سوالای ممکن البته که همه سخت نبودن ولی در حد سوالات کنکور و تست