من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هم دانش آموزان تنبل شدن ولی مهم تر اینکه امتحانا قشنگ ۷۰ درصد سخت تر شده و معلما هم از طرفی فکر میکنن همه علامه ان برای همین سخت میگیرن از طرفی هم استرس باعث میشه تمرکز نداشته باشن
دانش اموزا که تنبل شدن، هیچی نمیتونه این حقیقتو انکار کنه که اکثریت بچه ها درس نمیخونن.امتحانات هم در هر دورانی برا اون دوران سخت محسوب میشده.شاید در حد الان سخت نبودا ولی مسلما اندازه الانم امکانات آموزشی نبوده
چه تنبلی دوست عزیر ؟ امتحانای چند سال پیشو الان تو کلاسی ها هم نمیدن چه برسه پایان ترم
به شدت دارن سخت میگرن من وقتی برگه امتحانات پسرم رو میبینم میگم چه دلیلی داره انقدر سوالات رو بپیچونن و سخت طرح کنن انگار خوششون میاد دانش آموزا افت داشته باشن
حتی کنکور! سوالهای کنکور دهه ۸۰ و ۹۰ در مقابل چند تا کنکور اخیر شوخیای بیش نیست. ولی اگه بخوایم منصفانه نگاه کنیم بچههای الآن با توجه به امکاناتی که در اختیار دارن زیاد هم دل به درس نمیدن.
یعنی سوال خارج از کتاب اومده تواین دوسال؟ کدوم سال چه درسی؟
همین نهایی های پارسال امتحان زبان دوازدهم بچه ها فقط نمره قبولی گرفتن یا فیزیک دهم قشنگ سخت ترین سوالای ممکن البته که همه سخت نبودن ولی در حد سوالات کنکور و تست