2777
2789
عنوان

از چه مهمونی که واستون اومده خاطره ی بد دارین و بدترین مهمونی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 84 پست
من بودم به شوخی میگفتم ای نکن حالم بهم زدی با خنده

یجوریم هس بهش بر میخوره ۲۷ سالشم هستاازمن بزرگتره واس همون خیلی کنترل کردم وچیزی نگفتم بهش .

کلا رفت وامد بااین ادمای این مدلی خوب نیس وگرنه بچه های الان آداب اجتماعی روبلدن دیگه بچه ک نیستی اینطوری بخوری

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یجوریم هس بهش بر میخوره ۲۷ سالشم هستاازمن بزرگتره واس همون خیلی کنترل کردم وچیزی نگفتم بهش .کلا رفت ...

وای اره حداقل جلو بقیه این گند کاری هارو نکن حالا تو خلوت خودش هر غلطی میخاد بکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اره حداقل جلو بقیه این گند کاری هارو نکن حالا تو خلوت خودش هر غلطی میخاد بکنه

دقیقا ادم جلوبقیه ی حریمی باید رعایت کنه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نه چون فامیل عزیز شوهرمه

خوب باشه 

اینقدر بی فرهنگه

با شوهرت حرف بزن

یا اصلا کاری ب اون نداشته باش 

به محضی ک حس کردی میخاد بیاد برو خونه بابات یا خودتو بزن ب مریضی 

سیاست داشته باش دختر😁😁😁

خوب باشه اینقدر بی فرهنگهبا شوهرت حرف بزنیا اصلا کاری ب اون نداشته باش به محضی ک حس کردی میخاد بیاد ...

باورت میشه عید خونه بابان بودم گفتن میخوایم بیایم شوهرم سریع گفت بریم میخوان بیان زشته بگیم نمیشه

سریع گارد میگیره که تو حساسی

عزیزم رو نباید داد ب مردا...منم شوهرم همینطوره سریع گارد میگیره صداشو می‌بره بالا ولی من کم نمیارم ....کوتاه هم نمیام 

هیچ چیز بهتر از سلامت روان خودم نیست که اینطور اشخاص رو بخام راه بدم 

من از نامزدم دوریم باهم، هر دوماه یه هفته میتونم برم خونشون بخاطر کارم، وقتی میرم خب بعضی وقتا شب که دور هم میشینیم صحبت کنیم گاها طبق عادت رو مبل دو زانو یا یه حالتی که جفت پام رو مبل هست و خودم بحالت نشسته هستم میشینم نمیدونم چجوری توضیح بدم متوجه شین😅 بنظرتون زشته رو مبل ادم بحالت چهار زانو بشینه؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
باورت میشه عید خونه بابان بودم گفتن میخوایم بیایم شوهرم سریع گفت بریم میخوان بیان زشته بگیم نمیشه

تو نباید کوتاه بیای دخترررررر ....یکم محکم باش 

آخه آدم چه طور اینطور شخصیت هارو تحمل می‌کنه 

من بودم قطعا قطع ارتباط میکردم باهاش☹️

ما باخیلیا قطع ارتباط کردیم کلا نمیدونم چرا اینطوری شدن همه یجوری ان انقدر زنای همکارای شوهرم عجیب غریب بودن تاحالا باهاشون اشناشدم وگفتم بار اخره ..